Pogledajte Ivanu iz Slavonije! Kažu da je najljepša, a mi vam otkrivamo više o njoj

706


Miss Požeško-slavonske županije je Ivana Krajina!

U Kutjevu je izabrana druga finalistica  30.Miss Hrvatske.

Lijepa Ivana ima dvadeset i tri godine  i studentica je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Povremeno volontira na fakultetu u sklopu Teddy bear hospital . Njezinom pratiljom proglašena je Dora Dračić koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.


Ivana je između ostalih nagrada osvojila vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun te izravan plasman u finale 30.Miss Hrvatske. 

Natjecateljice su se predstavile u modnoj kolekciji Calico Mood i vjenčanicama Nikolina. Uljepšali su ih frizerski salon Marina i vizažistica Lea Dragojević. Prekrasne cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradila je cvjećarnica Sara i Mihaela Grgić. Program u kojem je nastupio Amir Kazić Leo vodio je Davor Garić.

”Sedam lijepih natjecateljica Miss Požeško-slavonske županije tijekom popodneva obilazilo je Kutjevo snimivši razglednice, a ja se ovim putem zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru na gostoprimstvu i potpori”, rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek. 

Foto: PR Miss Hrvatske

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.