Ovo su Slavonke koje žele postati Miss Hrvatske! Koja je vama najljepša?

868


Predstavljamo Slavonke koje žele postati Miss Hrvatske

Miss Požeško-slavonske županije ovaj petak u Kutjevu

Drugi  u nizu dvadeset županijskih izbora je Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske koji će održati 31.svibnja u kino dvorani u Kutjevu uz slobodan ulaz za sve posjetitelje. Djevojka koja bude proglašena najljepšom osvojiti će vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun i direktan plasman u finale 30.Miss Hrvatske.


Natjecateljice će se predstaviti u modnoj kolekciji Calico Mood, a prošetati će pistom i u vjenčanicama Nikolina. Za frizure je zadužan frizerski salon Marina, a za šminku se brine Lea Dragojević

Prekrasne cvjetne aranžmane izradila cvjećarnica Sara i Mihaela Grgić. Voditelj programa je Davor Garić, a nastupa Amir Kazić Leo.

”Slavonke glase kao prelijepe žene, koje uz ljepotu krasi i osobnost te besprijekorna disciplina što i jesu neke od odlika koje misica treba imati. Zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru što nam je i ove godine dao potporu i domaćinstvo za organizaciju ovog lijepog eventa’, izjavila je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

U nastavku donosimo fotografije i biografije natjecateljica:

GABRIELA IVANKOVIĆ -17g, 172 cm, pohađa treći razred Gimnazije Sesvete, trenirala show dance, latino američke plesove i odbojku, u slobodno vrijeme ide na funkcionalne treninge. Članica modne agencije MODELS by Danijela Galeković 

Strani jezici: engleski, njemacki i talijanski, 

LAURA DASOVIĆ- 18 godina, 180 cm, završila školu za modu i dizajn, hobi- crtanje 

Članica agencije sam MODELS by Danijela Galeković, trenirala je karate 11 godina i natjecala se na državnim, svjetskim natjecanjima te polozila za crni pojas

Strani jezici: engleski 

MIRTA BAGOVIĆ -17 godina , 172 cm. Pohađa Sedmu gimnaziju u Zagrebu, a nakon srednje škole planira upisati neki fakultet za prirodne znanosti. Mirta je trenirala ples 9 godina i članica je modne agencije MODELS by Danijela Galeković. U slobodno vrijeme voli učiti, družiti se s prijateljima koje jako voli, te se brinuti za svoja dva psa. Također, redovito ide u teretanu. Obožava putovanja i duge šetnje. 

Strani jezici : engleski,a uči talijanski.

DORA DRAČIĆ- 18-godina ,164 cm, odlična je učenica Opće gimnazije u Zagrebu. Članica je modne agencije Models by Danijela Galeković. Bavi se glumom od svoje sedme godine i polaznica je dramskog učilišta. Bavila se plesom i svirala klavir u glazbenoj školi. Svoju ljubav prema glazbi ostvarila je i pjevanjem u zboru. Voli putovati, a slobodno vrijeme često provodi baveći se sportskim aktivnostima u prirodi.

Strani jezici: engleski i talijanski 

IVANA KRAJINA- 23 godine. Studentica na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Također, povremeno volontira na fakultetu, u sklopu Teddy bear hospital te u radu s osobama s Downom u udruzi Rijeka 21.

INES OPAČIĆ – 20 godina , 171 cm i. Studira Informatički menadžment. Članica je vatrogasnog društva, a od sportova nekada je trenirala odbojku. U slobodno vrijeme putuje i šeta svog psa pomeranca.  

Strani jezici: engleski 

GABRIJELA HRMIĆ – 19 godina, 167 cm, po struci je prehrambeni tehničar. U slobodno vrijeme voli boraviti u prirodi, šetati, rolati, voziti bicikl, gledati serije i filmove te slušati glazbu.

Strani jezici: engleski 

FOTO: PR Miss Hrvatske