Pekle su ga ruke i imao je nesanicu, a onda je shvatio da može liječiti ljude

1751


Mnoge poznate i nepoznate osobe, suočene s teškim ili zloćudnim bolestima, potražile su pomoć u alternativnim metodama liječenja.

Priznati hrvatski iscjelitelj i doktor energetske medicine Zoran Bračika već više od 20 godina iscjeljuje ljude od raznih bolesti. Tijekom svog rada susretao se s mnogim dijagnozama: sve vrste tumora, multipla skleroza, distrofija, atrofija mišića, kolitis, Crohnova bolest, HIV, artritis, neplodnost, šećer, problemi sa srcem i depresija najčešće su bolesti zbog kojih se oboljeli obraćaju Zoranu za pomoć.

Na 18. rođendan, s dočekom punoljetnosti, život mu se naglo preokrenuo. Počele su ga peći ruke, a uslijedile su teške nesanice. U rijetkim trenucima sna imao je vizije u kojima je liječio ljude. Toplina i isijavanje energije iz tijela nastavila se i dalje. Prvi iscijeljeni „pacijent“ bila mu je majka. Nakon što joj se obratio za pomoć u novonastaloj i čudnoj situaciji, polaganjem ruku na njezine u nekoliko dana nestale su joj tegobe koje joj je uzrokovalo suženje krvnih žila u rukama, a nalazi su pokazivali da je sve u redu. S obzirom na to da je i dalje ostao neobjašnjiv fenomen koji mu se iznenada pojavio, jedino objašnjenje bilo je da je podaren božanskom energijom koja prolazi kroz njega kako bi njome mogao pomagati ljudima. Od tada do danas pomogao je mnogima, što dokazuju i potvrđuju službeni liječnički nalazi brojnih pacijenata.


Nikome ne daje obećanja, nade niti garancije o ishodu iscjeljivanja, ne obećava čuda niti ozdravljenja, već daje moguću pomoć. Nakon prihvaćanja uvjeta i probnih terapija, osobe koje se odluče na nastavak potpisuju ugovor, a prije početka terapije moraju se donijeti nalazi, povijesti bolesti i otpusna pisma kako bi dobio potpuni uvid u cjelokupnu zdravstvenu situaciju. Nakon proučavanja dokaznih materijala – nalaza pacijenata, izdana mu je i potvrđena licenca od strane Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu – HUPED, te posjeduje i Certifikat za iscjeliteljsku djelatnost, Licencu za iscjeljivanje božanskom energijom te Stručno priznanje doktora energetske medicine. Njegova terapija je iscjeljivanje što znači da njegova energija potiče da se tijelo oboljele osobe samo bori protiv bolesti te ako ista bude uspješna, zdravlje pacijenta se poboljšava, nalazi postaju uredni, a pacijent je potpuno zdrav.

„Postoje pacijenti kod kojih nažalost nema nikakvih promjena niti reakcija i ne mogu im pomoći.  No, na primjer, osam od deset pacijenata se izliječi od raka. Moja energija nije poput one bioenergetičara već je Božji dar. Stoga svaki dan zahvaljujem Bogu na ovom daru. Nema veće sreće i zadovoljstva nego pomoći čovjeku da živi i radi kao i prije bolesti“, kaže Bračika.

Od običnih ljudi do poznatih i slavnih, svi njegovi pacijenti imaju isti tretman i odnos te im se poštuje privatnost. Neki su već ispričali svoje potresne priče, poput dvije hrabre žene  – sportske TV urednice i voditeljice Mile Horvat i njezine majke Milene kojima su odlasci na prve teške terapije prerasle u zadovoljstvo, a strogo profesionalni odnos zamijenio je onaj prijateljski sa Zoranom.

Prije nekoliko godina glumica Anica Dobrić suočila se sa zloćudnom bolešću. Oboljela je od karcinoma dojke, a liječenje je uključivalo kemoterapiju koju je jako teško podnosila. U borbi za zdravljem i izlječenjem, okrenula se i alternativnoj medicini, pa je tako pomoć potražila i kod Zorana. Hrabra glumica prevladala je strah i neizvjesnost, a sada svoje iskustvo prenosi dalje, svim ostalim ženama suočenim s ovom bolešću, kako bi s pozitivnošću vjerovale u sebe i bolju budućnost. „Kad sam se suočila s tako strašnom dijagnozom, odlučila sam učiniti sve da se izliječim pa sam pristala i na kemoterapiju koje sam se više bojala nego same dijagnoze. Doista sam je teško podnosila pa sam raznim pripravcima, fitoterapijom i čime sve ne pokušala oporaviti svoj organizam i pri tome puno novaca potrošila. A onda je u moj život ušao g. Bračika i doista mi pomogao. Njegovi tretmani su me vidljivo oporavljali. Vjerojatno ne bi izdržala sve kemoterapije da nije bilo njega. I dalje povremeno dolazim i beskrajno sam mu zahvalna“, kaže Anica Dobrić.

Arapska medicina poznata je po mnogim vrstama alternativnih metoda liječenja i iscjeljivanjima. Zoran Bračika je jedan od rijetkih kršćana i iscjelitelja koji je bio pozvan na Istok. U Dubaiju je boravio šest puta po mjesec dana tijekom kojih je davao terapije mnogim članovima kraljevske obitelji i njihovim prijateljima, što mu je bila iznimna čast zbog velikog povjerenja koje su mu ukazali.

Osobe s teškim i neizlječivim bolestima imaju pravo na probne i besplatne terapije. „U prve tri probne terapije vidjet ćemo hoće li tijelo reagirati na energiju te da li postoji šansa da se samo iscijeli do kraja uz moju pomoć. Ako osoba ne osjeti niša tijekom i nakon tretmana, ne postoji šansa da tu bolest iscijelimo. Ako osjeti, dogovaramo daljnje korake kako bi ju doveli do potpunog iscijeljena“, naglašava Bračika te dodaje kako mu mogu doći i svi ostali koji nisu teško bolesni, no oni nemaju pravo na besplatne tretmane.

Zdravlje nam je uvijek na prvome mjestu  i o njemu se moramo brinuti i dok smo zdravi. U trenutku kad je ono narušeno spremni smo na drastične i neuobičajene poteze, tražimo alternative i rješenja koja inače ne bismo. Vjerovali ili ne u čuda, neobjašnjive stvari i postojanje energija, iza Bračikinog rada stoje rezultati i dokazi.

PR članak

FOTO: Promo

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.