Znate li da u Samoboru postoji pravi mali modni raj?

0
3344

U moru modnih marki i velikih brendova koji su preplavili trgovačke centre, maleni butici gotovo su izumrli. Ipak, uvijek se nađe netko hrabar i modno osviješten te prkosi tome da svi izgledamo isti.

Upravo takva priča dolazi iz Samobora. U ovom gradu nalazi se jedan maleni butik i upravo se tako zove – Malen butik.

Ponuda velikih brendova vrlo je slična, dok u ovakvim prostorima možete pronaći probranu odjeću i nema straha da ćete se na nekom događaju pojaviti u istoj haljini ili odijelu. Kupovina u butiku je i ušteda vremena, a posebno za one koji ne vole hodati po trgovačkim centrima. Butik je maleno mjesto gdje se sve može pronaći u kratkom vremenu, a velika je prednost i to što se trgovac može posvetiti kupcu.

Malen butik svaka dva tjedna dobiva novu odjeću, a roba se nabavlja iz Italije i Turske. Da stvar bude bolja, u ovom se butiku može kupovati i putem društvenih mreža, a ljubazna vlasnica Iva Jercel ove vam komade može poslati bilo gdje u Hrvatskoj.

Ovaj mali modni raj u ponudi ima odjeću i modne dodatke za žene. Ponuda se najviše bazira na casual odjevnim predmetima, ali tu si i odijela, sakoi, haljine, kaputi, bunde od umjetnog krzna… Nađe se tu i svečanih i sportskih stvari ali dakako i ono bez čega svaka žena ne može – torbe, remeni i čarape.

Dok će vas, nerijetko, u trgovačkom centru prodavač dočekati tek na blagajni, u ovakvim prostorima atmosfera je ugodnija, a od trgovca ćete dobiti i savjet koji vam može uvelike pomoći pri odabiru onoga što tražite-

Malen butik nalazi se u Samoboru na adresi Zlatka Price 2, ali kao što smo rekli robu šalju i brzom kurirskom službom na područje cijele RH.

Malen butik pratite i na Instagramu i Facebooku gdje možete i naručiti nešto iz njihove ponude.

FOTO: PRIVATNI ARHIV

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime