Zelina postaje najšareniji grad! Dođite po dobre vibracije i puno zafrkancije

725


Manifestacija: Zelinski fašnik 2024.

Mjesto: Trg Ante Starčevića, Sv. Ivan Zelina

Datum i vrijeme: subota, 10. veljače 2024. u 11 sati

Dođite na Zelinski fašnik koji će se održati 10. veljače 2024. godine na prostoru Trga Ante Starčevića, s početkom u 11:00 sati.

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva Vas da se „maskirate“ ili samo „umijete“ i dođete na veseli „Zelinski fašnik 2024.“.

Ove godine vam za „peto godišnje doba“ pripremamo mnoštvo zabave, dobrih vibracija i zafrkancije, uz mađioničara i zvuke nezaobilazne harmonike benda Udruga.

Naša manifestacija uključuje natjecanje za najljepšu malu i veliku masku iz publike, s nagradama u obliku poklon bonova u vrijednosti od 50€ za sretne dobitnike.

Dodatno, pripremili smo kutak za oslikavanje lica (face painting) kako bismo pružili dodatnu zabavu i kreativnost posjetiteljima.

Uz to, neizostavan dio fašnika su slasne domaće krafne koje će osigurati Pekarna Kralj, uz osvježavajuće sokove i aromatično kuhano vino koje će biti dostupno za posjetitelje.

Program će voditi Aristea Tadić, naša dječja gradonačelnica.

„Pozivamo vas da barem na par sati postanete netko drugi, veselite se, jer dobro raspoloženje priziva sreću, a tjera zlo i zimu“, poručuje Marinka Zubčić Mubrin, direktorica TZG Sv. Ivan Zelina

FOTO: Photo by Gunnar Ridderström on Unsplash

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.