Vojnik iz Vukovara postrojio ekipu za sjajnu zabavu! Ipak, neki su se žalili: ‘Meso nije bilo zapečeno, već žilavo’

2891

Profesionalni vojnik Danijel Novaković ugostio je protukandidate prvog dana vukovarskog tjedna u ‘Večeri za 5’. Danijel dolazi iz Vukovara, a protukandidate je ugostio na divnom Acinom salašu u Tordincima. Za svoju večeru Danijel je dobio 31 bod!

“Moja ocjena je devet jer meso nije bilo zapečeno, već žilavo”, objasnio je Đuro. Sedmicu je Danijelu dao Leonard. “Glavno jelo preobično, predjelo preobilno na malom tanjuru, a desert je bio odličan. Da nije domaćin bio kakav je bio, ocjena bi bila i manja”. Robert je također dao sedmicu – “predjelo je bilo ok, glavno jelo – bilo je problema, a desert nije bio po mom izboru. Ne volim baš kolače od šljiva”. Ana je, pak, domaćinu udijelila osmicu. “U glavnom jelu mi se nije svidjelo meso, riža je bila suha, a salata je bila van tanjura”.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere vojnik je započeo predjelom koje je nazvao ‘Sve i svašta’. “Tu bi moglo biti svega i svačega”, kroz šalu je procijenio Leonard. Danijel je za predjelo radio slaninu, kulen, kobasice – domaće proizvode koje je poslužio uz punjeni celer. Uslijedilo je ‘Plavo iznenađenje’ – desert. “Rekao sam da je to štrudla od jabuka, ali sad ovo plavo…”, zapitao se Robert o čemu se radi. Ostatak ekipe ‘tipovao’ je na šljive u desertu. I zaista, vojnik je radio desert nalik knedlama sa šljivama. ‘Okusi jeseni’ posljednje su čega se u kuhinji prihvatio Danijel. Glavno jelo bio je svinjski vrat sa satarašom. Nakon što je spravio sva tri jela, Danijel se posvetio pripremi za doček kandidata.

Ekipa se u kombiju ubrzo upoznala, a Danijel ih je dočekao rakijom i višnjevcem. “Prvi dojam našeg domaćina mi je vrlo ugodan, imao je dio šokačke nošnje, mlad čovjek, simpatičan. Bili smo uštogljeni, falilo je malo više komunikacije za početak, iako je ugodan bio doček”, komentirala je Ana. “Šljiva je bila ok, tradicionalna slavonska rakija lijepog okusa”, dodao je Robert.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Uslijedio je predjelo ‘Sve i svašta’. “Izgledalo je fino, bilo je obilno, malo je bio mali tanjur naspram količine”, komentirao je Leonard. “Preobilno, složile su se boje – crvena, bijela, zelena – sve je bilo lijepo, ali preobilno. Atmosfera nije bila baš nešto na početku”, složila se i Ana. “Punjeni celer nije uobičajen za ove krajeve, moram reći da me iznenadilo, ali okusom je bilo odlično”, dodala je jedina dama ovog tjedna.

Glavno jelo ‘Okusi jeseni’ iduće je stiglo pred kandidate. Sataraš, svinjski vrat i riža kandidatima je izgledalo solidno, no nije ih oduševilo. “Đuveč, riža, svinjski vrat – mislim da je bilo možda preobično za ovakvu jednu priliku”, komentirao je Leonard izgled glavnog jela. “Okus je bio ok, moglo je biti malo više začina, riža je mogla biti al dente, bila je malo prekuhana”, dodao je Leonard. “Meso je bilo žilavo”, dodao je Robert. “Meso je bilo tvrdo, a riža jako suha”, složila se s dečkima i Ana.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

‘Plavo iznenađenje’ posljednje je stiglo pred goste. Desert koji podsjeća na knedle sa šljivama ekipi se svidio. “Lijepo složeno, ali ja šljive više volim vidjeti u rakiji nego na kolaču”, kroz smijeh je komentirao Robert. “Desert je bio kiselijeg okusa, više volim slađe deserte”, dodao je. “Obilno je bilo, vjerojatno zato nismo sve pojeli”, otkrila je Ana. “Desert je bio najbolji”, zaključio je Đuro.

Danijel je ekipi za kraj udijelio prigodne poklone, a oni su sve dirnuli. “Večera za desetku, lijepo smo se zabavili i proveli”, zaključio je Leonard. Tamburaški sastav ‘Dunja’ oduševio je ekipu do kraja pa su svi imali samo riječi hvale za domaćina.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.