Napokon stižu u svima najdraži grad! Bit će ovo bajkoviti tjedan Večere za 5

1717

Vukovarski tjedan ‘Večere za 5’ otvara vojnik Danijel! Goste će ugostiti na bajkovitom salašu

U novom tjednu ‘Večere za 5’ otkrivamo kako se kuha na istoku Hrvatske. Gledatelji će upoznati petero novih kandidata iz Vukovara i okolice.

Na ovom linku PRATITE SVE O VEČERI ZA 5!

Danijel Novaković (32)

Profesionalni vojnik Danijel Novaković dolazi iz Vukovara, no protukandidate će ugostiti na kultnom Acinom salašu u Tordincima. Danijel će za sebe reći da je veseo, komunikativan i da obožava kuhanje, ali i nogomet. U slobodno vrijeme je nogometni sudac koji najčešće spravlja tradicionalne slavonske recepte – čobanac, fiš i meso. Posvećeni je otac troje djece i veliki šaljivdžija, a sudjelovanjem u ‘Večeri za 5’ ostvario je svoju veliku želju!

Đuro Čolaković (64)

Vozač Đuro stiže iz naselja Prkovci u sastavu općine Ivankovo. U ‘Večeru za 5’ prijavio se zbog zabave i dobrih kulinarskih sposobnosti. Đuro ide na natjecanja u kuhanju, kuha za nogometni klub, veterane i ribiče, a najčešće im spravlja domaća slavonska jela. Obožava čobanac, fiš te mesne specijalitete. Obožava kontinentalnu kuhinju, a jedina mana mu je, kaže, što mu jela mogu biti ljuta.

Leonard Stojanović (26)

Konobar Leonard dolazi iz sela Mirkovci pored Vinkovaca. U ‘Večeru za 5’ se prijavio zbog novog iskustva i druženja. Voli dobru glazbu i šetnje, a obožava kontinentalnu kuhinju. Najčešće spravlja variva i meso, a kuhanje vidi kao antistres terapiju. Ima iskustvo rada u restoranu pa je prilično brz i okretan u kuhinji, no, priznaje, iza sebe ostavi pravi kreativni nered!

Ana Tetkov (63)

Umirovljenica Ana dolazi iz Vukovara, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se zbog izazova i želje da prezentira svoje kulinarske vještine. Za sebe će reći da je znatiželjna i komunikativna, voli šetnje i vožnju biciklom te jako voli čitanje. Kuha sve vrste variva, a obožava ribu te preferira mediteransku hranu.

Robert Rihtar (48)

Elektrotehničar Robert dolazi iz Vinkovaca, a u ‘Večeru za 5’ prijavio se zbog zabave i svojih kulinarskih sposobnosti. Komunikativan je i aktivan u društvu pa je tako predsjednik udruge za poboljšanje života na selu te nogometni sudac. Obožava jesti i kuhati specijalitete kontinentalne kuhinje, a posebno čobanac, peku i kotlovinu.

Na ovom linku PRATITE SVE O VEČERI ZA 5!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.