U Zagrebu je otvorena još jedna poliklinika za najmodernija laboratorijska testiranja

594


U PETROVOJ ULICI OTVORENA DRUGA ZAGREBAČKA LOKACIJA POLIKLINIKE ANALIZA

U blizini rodilišta u Petrovoj te bolnica Merkur, Srebrnjak, Jordanovac i Rebro, Zagreb je dobio još jednu lokaciju za najmodernija laboratorijska testiranja

U Zagrebu je početkom lipnja otvorena nova lokacija Poliklinike Analiza na adresi Petrova 47, u blizini bolnica Merkur, Srebrnjak, Jordanovac i Rebro, kao i rodilišta u Petrovoj. Ovo je druga po redu lokacija Poliklinike Analiza u Zagrebu, uz već postojeći laboratorij u Almeria centru u Ulici grada Vukovara 284, a ujedno deseta poslovnica u cijeloj Hrvatskoj.


Kako bi otvorenje nove lokacije bilo posebno obilježeno, Poliklinika Analiza uručila je donaciju Klubu roditelja nedonoščadi Palčići – pet alergotestiranja u vrijednosti 1650 eura. U ime Palčića donaciju je preuzela Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.

“Klub roditelja nedonoščadi Palčići okuplja roditelje djece rođene prije 37. tjedna trudnoće čija je prva životna borba ona najteža – borba za vlastiti život. Zahvalni smo na donaciji i prilici da naši najmanji i najhrabriji Palčići dobiju što je moguće bolju skrb. Hvala svima koji dižu Palčić gore za sve naše male heroje koji vode životne bitke od svog prvog dana”, izjavila je Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.

“Otvaranjem druge lokacije u Zagrebu svojim ćemo korisnicima pružiti mogućnost za brzu i kvalitetnu uslugu u blizini bolnica, bez čekanja i uz visoku kvalitetu, pouzdanost i brzinu nalaza. Budući da je ovo naša deseta poslovnica, željeli smo to posebno obilježiti i učiniti nešto za najmanje od svih heroja.“, rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Druga lokacija u Zagrebu

Povodom otvorenja nove lokacije u Petrovoj, Poliklinika Analiza dariva sve koji u lipnju na bilo kojoj zagrebačkoj lokaciji ostvare potrošnju od najmanje 150 eura. Prilikom sljedećeg testiranja ovi korisnici dobivaju besplatnu pretragu tipizacije Helicobacter Pylori Quantum dot tehnologijom u vrijednosti od 50 eura.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Petrovoj ulici je radnim danom od 7 do 15 sati, a radno vrijeme laboratorija u Almeria centru je radnim danom od 7 do 19 i subotom od 8 do 12 sati.

Najveći u Hrvatskoj

Uz dvije zagrebačke lokacije, Poliklinika Analiza prisutna je u Splitu, Rijeci, Dugopolju, Šibeniku, Zadru i Varaždinu. Novootvorena je lokacija u Petrovoj ulici u Zagrebu već deseta poslovnica Poliklinike Analiza, što je čini najvećim lancem laboratorija u Hrvatskoj.

U laboratorijima Poliklinike Analiza se uz svakodnevne testove poput krvne slike, jetrenih enzima, šećera u krvi, bubrežnih pokazatelja, hormona i tumorskih markera, mogu obaviti i moderni visoko specijalizirani testovi poput testova intolerancije na hranu, najširih panela alergijskih testova iz krvi, genetskih testova, testova očinstva, testova za onkološke bolesnike, testova metaboličkih i autoimunih bolesti, analiza minerala i teških metala, analiza preosjetljivosti na metale, kao i brojne druge pretrage. Najnovija u ponudi pretraga je analiza mikrobioma.

Analiza crijevnog mikrobioma je iznimno važna pretraga kod zdravstvenih problema kao što su slab imunitet, problemi s probavom, alergije, autoimune bolesti, pretilost, kožne bolesti, anksioznost i depresija. Analiza crijevnog mikrobioma može vam pomoći istražiti uzroke ovih problema i uvesti personalizirane promjene životnog stila i prehrane kako biste pridonijeli zdravlju crijevnog mikrobioma kao i cijelog organizma.

Dva desetljeća uspjeha

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnje iskustvo, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.