Seks simbol iz Istre osvaja Hrvatsku! Hoće li postati velika zvijezda i u džep pospremiti 50 tisuća eura?

345


Toni Peruško o finalu ‘Superstara’, planovima i prijateljstvu s Dinom Miklaužićem: ‘Bila bi sramota da ne zasviramo zajedno u budućnosti’

Spektakularno finale ‘Superstara’ sve je bliže! U subotu od 20.15 sati uživo sijedi glazbena bitka u kojoj će samo jedan od četvero finalista izaći kao pobjednik i osvojiti nagradu od 50.000 eura.

Hana Ivković, Petar Šegedin, Dino Miklaužić i Toni Peruško cijeli tjedan marljivo vježbaju nove pjesme i koreografije te jedva čekaju skočiti na pozornicu u velikom finalu.

Sve o Superstaru čitaj na OVOM LINKU!

Labinjanin Toni (26) najstariji je među njima, a krase ga prava rokerska energija, scenski nastup, eksplozivnost i karizma, no pokazao je da itekako zna na svoj način donijeti i snažne balade.

”Samo ti budi svoj, ti si pjevačina i tu nemamo što govoriti”, poručio mu je Tonči Huljić u polufinalu.

”Ti si odlučio postati seks-simbol! Imaš stas, glas”, pohvalio je njegove nastupe i Filip Miletić.

Sve o Superstaru čitaj na OVOM LINKU!

”Kada sam na bini, kao da ne postoji ništa, to je potpuno prepuštanje, to je drugi svijet… To je neopisivo. Mislim da je jako bitno vjerovati u nešto i raditi na tome te da će se ostvariti, ali mi je i dalje teško pojmiti koliko brzo se sve događa te sam zahvalan na tome svaki dan. Kao glazbenik sam u ‘Superstaru’ mnogo toga naučio, ali najvažnije od svega, dobro se zabavio i dobio priliku kakva ti se pruža jednom u životu”, osvrće se Toni na komentare i cjelokupno iskustvo.

Poznato je kako se Toni zbog ‘Superstara’ nedavno preselio iz Labina u Zagreb, u potrazi za novim glazbenim i životnim prilikama. Zanimljivo je da je gitaru krenuo samostalno učiti svirati pred pet godina, a pjevati prije samo tri godine, a sada je u finalu velikog glazbenog showa!

”Rekao bih da me glazba preporodila i ponovno probudila onu istinsku dječju radost za životom. Okušao sam se u dosta različitih poslova i sportova te mi je sve vrlo brzo postajalo dosadno sve dok nisam na faksu uzeo cimeru gitaru i počeo svirati po cijele dane. Od dvadesete godine svirao sam samo za sebe i ‘nesretnike’ koji taj proces nisu mogli izbjeći, a u međuvremenu sam promijenio zanimanje još tri puta. Glazba je uvijek ostajala neka konstanta. S 22 godine krenula je ova priča na prvoj probi s bendom te je od onda glazba preuzela moj život i snove te donijela mi mnogo predivnih ljudi i iskustava u život”, otkriva.

Sve o Superstaru čitaj na OVOM LINKU!

Toni je zajedno s prijateljima prije nekoliko godina osnovao i bend “The Restless Sea” te su upravo završili sa snimanjem drugog albuma. Piše i svoje pjesme, a ističe kako nema pravila kad je riječ o inspiraciji, ona može doći u bilo koje doba dana i od bilo kud, no mnogo je lakše i zahvalnije stvarati s bendom nego sam. 

”Od budućih glazbenih planova, prvo na tapeti je objavljivanje drugog albuma s bendom The Restless Sea kako bih zaokružio tu priču, ali i spremanje za svirke s novim bendom koji će uskoro stati na pozornicu. Nakon toga imam i drugih planova, ali sve u svoje vrijeme”, tajnovito otkriva.

Toni ne skriva kako je još od audicija kliknuo s Dinom Miklaužićem. Ista ljubav prema rokenrolu spojila je ovu dvojicu finalista i nije trebalo dugo da se između njih rodi pravo prijateljstvo.

Sve o Superstaru čitaj na OVOM LINKU!

”Dino i ja povezali smo se prvi dan na ulazu u hotel i budući da imamo sličan ukus za glazbu i obojica smo u bendovima, tada sam poveo Hanu i njega do jednog prijatelja gdje smo svirali i pjevali do sitnih sati te smo od toga dana kao neka mala obitelj. Obojica živimo za glazbu i u njemu vidim neki dio sebe”, kaže Toni te ističe kako je njihova glazbena suradnja u budućnosti i više nego realna, ”Bila bi sramota da ne zasviramo zajedno s bendovima, a vjerojatno će doći i do ostalih oblika suradnje, ali o tome ćemo razmišljati kad sve ovo završi”.

Za svoje nastupe u finalu Toni najavljuje – kalkulacija nema, a na pozornici će ostaviti srce i dušu.

”Želim pokazati što više toga, a opet zadržati štih rock’n’rolla, soula i bluesa koji je moja prva i najveća ljubav zbog slobode koju pruža u izvedbi i zbog energije kojom me hrani”, najavljuje.

Sve o Superstaru čitaj na OVOM LINKU!

Spektakularno finale RTL-ova glazbenog showa ‘Superstar’ na rasporedu je u subotu, uživo od 20.15 sati!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.