Rasplakala se! Podravina u znaku suza! Evo na što će se potrošiti novac!

5668


Majka osmero djece pobjednica ovotjedne ‘Večere za 5’! Danijela B. kroz suze otkrila: ‘Počastit ću klince i cure’

Pobjednica ovotjedne ‘Večere za 5’ je majka osmero djece Danijela Bušić! Rasplakala se nakon što su je drugoplasirane Manuela i Melita proglasile pobjednicom! “Sretna sam i nisam ovo očekivala. Potrošit ću tisuću eura tako što ću počastiti djecu i cure”, kroz suze je zaključila pobjednica Danijela divan podravski tjedan.

A posljednja koja je ugostila dame bila je fitofarmaceutkinja Manuela Magdić koja je ugostila protukandidatkinje posljednjeg dana podravskog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru Manuela je dobila 38 bodova. Devet bodova dobila je od Melite – zbog žilavih kuglica i Željke, zbog ajvara u predjelu.

Sve o ovotjednim kandidatkinjama PROČITAJTE NA OVOM LINKU.

Pripravu večere Manuela je započela predjelom – biskvitom od sira, krastavaca, ajvara i šunke. ‘Red Hot Chili Peppers’ skrivali su slanu roladu koju je već spremala. Uslijedila je priprava osvježavajućeg deserta – ‘Kao trpulj’. Kolač se sastoji od biskvita, pudinga od vanilije i preljeva od jagoda. ‘Na japatovečki’ naziv je koji je skrivao glavno Manuelino jelo, punjena pileća prsa omotana hamburgerom. Nakon priprave jela, Manuela se pripremila za doček dama koje su tugovale što je njihovom tjednu došao kraj. Nakon dogovora da će se barem jednom mjesečno viđati, stigao je aperitiv.

Manuela je damama ponudila medicu, teranino i liker od kupine. Djevojke su se odlučile za teranino, a uz njega, počastile su domaćicu komplimentima. “Bila je baš opuštena, uopće se ne bi reklo da je kuhala čitav dan”, komentirala je Manuela. “Bila je opuštena, super domaćica”, dodala je Danijela D. “Teranino je bio jako fin” zaključile su ona i njezina imenjakinja Danijela B.

Sve o ovotjednim kandidatkinjama PROČITAJTE NA OVOM LINKU.

Uslijedilo je predjelo, pita od svježeg sira, krastavca, ajvara i šunke, s čajnom, sirom i vrhnjem. “Predjelo izgleda lijepo, podsjeća na desert”, komentirala je Danijela B. “Baš nam je pasalo, okusom je bilo pravo predjelo”, komentirala je Danijela D. “Bilo je fino, sočno, ukusno”, zaključila je Melita. Željki je u predjelu smetao tek ajvar.

‘Na japatovečki’ je uslijedio kao glavno jelo. Punjena pileća prsa sa sirom i vrhnjem te kuglicama od riže i sira stigle su pred dame. “Glavno jelo mi izgleda super, domišljato, sviđalo mi se kako je ona to rasporedila, jako lijepo, dvosmisleno, ali super je izgledalo”, kroz smijeh je izgled jela komentirala Danijela D.

Sve o ovotjednim kandidatkinjama PROČITAJTE NA OVOM LINKU.

‘Kao trpulj’ naziv je deserta, posljednjeg jela koje je stiglo pred ekipu. “Kremice su bile ok, biskvit predebeo”, ocijenila je kolač Melita. “Desert je fenomenalnog okusa, obožavam jagode”, komentirala je Danijela D. “Za mene presladak, ali mislim da je dobro balansirala okuse”, zaključila je Željka.

Kraj večere donio je prigodne poklone za dame, ali i veselo iznenađenje u vidu njezinog najmlađeg sina Matiasa, koji je uz pratnju harmonike zapjevao ekipi. Dame su se oduševile dječakom i njegovim talentom, a mama dobila je od ekipe sve pohvale za gostoprimstvo. Manuela je pohvalila i pobjednicu tjedna!

Sve o ovotjednim kandidatkinjama PROČITAJTE NA OVOM LINKU.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.