Počinje show “Zvijezde pjevaju”! Evo tko su zvijezde, a tko mentori

614

Sretna trinaesta sezona najraspjevanijeg HRT-ovog TV showa „Zvijezde pjevaju“ počinje krajem ožujka

Popularni zabavni show „Zvijezde pjevaju“ i ovog proljeća na programu Hrvatske radiotelevizije. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od 30. ožujka na Prvome programu Hrvatska radiotelevizije (HRT-HTV1). Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizda kada će nas napustti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista.

Društvene mreže showa već su itekako aktivne, stoga, ako već niste, brzo nas zapratite na Instagramu, Facebooku i TikToku.

Atraktivni, nasmijani i pjevački odlični parovi tinaeste sezone su:

bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipvić i Bojan Jambrošić

koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl

voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić

paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković

glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo

plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać

glumica Dea Presečki i Dino Petrić

radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Dino i Neda ali oboje već imaju mentorskih iskustava, tako da ne sumnjamo da će biti izvrsni poput iskusnijih kolega.

Urednica Uršula Tolj jednako je uzbuđena i u svojoj šestoj sezoni, ne krijući zadovoljstvo što će i ovaj put „dirigirati“ ekipom: „U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr – etno za koji smo uvjereni da će donijeti svježinu, širinu i iznenađenja. U finalnoj emisiji ostavljamo lanjsku novinu koja se svima jako dopala – parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život.“

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj.

Trinaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo a moći ćete je pratiti i na HRT-ovom youtube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama i webu hrt.hr.

Fotografije: Renato Branđolica

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.