Napeta atmosfera u Slavoniji! Ipak, ovo je bila najbolja večera

957


Napeta atmosfera između Marije i Zdravka – i Ivana koja je oduševila: ‘Ovo je bila dosad najbolja večera’

Najmlađa ovotjedna kandidatkinja Ivana Mijić iz Slavonskog Broda ugostila je protukandidate četvrtog dana ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je 40 bodova te joj se smiješi glavna nagrada! “Ovo je dosad bila najbolja večera”, objasnila je Marija. “Ivana se stvarno potrudila”, dodao je Goran. Oduševio se i Zdravko, a Marko je zaključio: “Sve je složila kako treba”.

Pripravu večere Ivana je započela desertom. Snake Cake bio je misteriozan za kandidate, a iza njega je Ivana skrila cheesecake od jagoda, keksi, mascarponea, kiselog vrhnja, šećera i želatine. Uslijedilo je predjelo – Mjesečina ko dukat žuta. Skrivao je naziv juhu od kukuruznog brašna. Pepa na tanjuru posljednje je što je Ivana radila, a radi se o glavnom jelu. Lungićem s dvije vrste gljiva i domaćim špeclama Ivana je odlučila odati počast Njemačkoj, gdje je provela dio djetinjstva.


Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Kada je spravila večeru, Ivana se pripremila za doček gostiju i prigodni aperitiv. Ekipi je za aperitiv ponudila višnjevac, svatovsku šljivovicu i rakiju od bazge. “Ivana je na dočeku bila ljubazna, srdačna, vesela, raspoložena. Nije mi se činilo da ima neku veliku tremu”, komentirao je domaćicu Goran. “Bila je fantastična”, dodao je Marko o domaćici. “Višnjevac i bazga bili su preslatki”, zaključila je Marija.

Predjelo je prvo stiglo pred ekipu. Juha s kukuruznim brašnom svidjela se ekipi. “Žuto, zagonetno, interesantno. Mi Slavonci ne možemo bez juhe”, komentirala je Marija predjelo. “Domaćica zmija – stvarno joj se vidjelo da je zmija”, dodao je Zdravko komentirajući Ivanu i predjelo. “Okus je bio kiselkast zbog vrhnja, inače tu juhu volim”, zaključio je Marko.

Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Uslijedio je i glavno jelo. Pepa na tanjuru – lungić u lovačkom umaku s gljivama i domaćim špeclima izgledom se svidio gostima. Ekipa je blagovala u sjajnoj atmosferi, uz smijeh i šalu. Marija je pomalo razočarala Zdravka zbog njezinih komentara, no to nije utjecalo previše na atmosferu kod Ivane. “Marija se malo okomila na Zdravka zbog priča koje dosad nije ispoljavala”, komentirao je Marko situaciju. “Tko god nešto kaže protiv mene, kažem u pravu ste, neću se svađati”, zaključio je Zdravko.

Za kraj – pred ekipu je stigao Snake Cake. “Desert je lijepog izgleda”, pohvalila je Marija cheesecake s jagodama. Nakon što je ekipa završila s večerom, Ivana je gostima udijelila personalizirane poklone te im kao iznenađenje predstavila svog prijatelja Dalibora, koktel majstora. “Iznenađenje je bilo ugodno, nešto neobično, da nisu svirci, nešto malo novo”, pohvalio je Goran Ivaninu ideju. Ekipa se složila – bila je Ivana sjajna domaćica.

Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u od 17.45 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.