Mara nije oduševila! Jedna gošća šokirala bodovima! “Hobotnica je bila pretvrda”

740

Antonija šokirala bodovima za Maru: ‘Nije mi se svidjelo predjelo, hobotnica je bila pretvrda, u glavnom jelu je svega bilo previše’

Umirovljenica Mara Sučić ugostila je protukandidatkinje pretposljednjeg dana zagrebačkog tjedna ‘Večere za 5’. Ova zvijezda malih ekrana privukla je svojim komentarima najviše pozornosti tijekom tjedna, a za svoju večeru osvojila je tek 29 bodova!

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Višnjica je jedina koja je Mari dala 10 bodova, ostale dame bile su znatno strože. “Salata od hobotnice nije bila dovoljno začinjena, a umak uz tunu nije bio dovoljno gust niti ukusan. Desert je bio odličan, a atmosfera nije bila najbolja”, Ankica je objasnila svojih 6 bodova. Svega 5 bodova dala je Mari Antonija. “Nije mi se svidjelo predjelo, hobotnica je bila pretvrda, u glavnom jelu je svega bilo previše”, zaključila je djevojka. Osmicu je, pak, dala Mari Nevenka, i to zbog tune koju ona jednostavno ne voli.

Pripravu svoje večere Mara je započela glavnim jelom. ‘Izvrstan plivač na tanjuru’ skrivao je pašticadu od tune. Mara je velika obožavateljica mediteranske kuhinje pa njezin izbor glavnog jela nimalo ne čudi. Uslijedio je i Gost s Bliskog istoka – i to za desert. Čokolada, rum, jagode – ovaj desert Mara kuha samo za ‘važne goste’. Nešto iz morske dubine Mara je pripravila za predjelo. Hobotnica na salatu bila je posljednje čega se domaćica prihvatila.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon što je spravila večeru, Mara je dočekala dame prigodnim aperitivom – likerom od smokve i lozovačom. “Mara je bila prekrasna, baš je bila zgodna”, komentirala je Antonija. “Mare nas je dočekala kako se i očekivalo, bila je elegantna, imala je i malu tremu”, komentirala je Višnjica Maru. “Malo nas je rakija zgrijala”, dodala je Antonija. Višnjica je odbila aperitiv: ‘Pobrkala je aperitive, ni d od dunje ono nije bilo, no nije joj zamjeriti’.

Uslijedila je ekipi hobotnica na salatu. “Predjelo je izgledalo privlačno, šareno, jedva sam čekala probati”, komentirala je Nevenka. “Predjelo je šareno, proljetne boje”, dodala je Antonija. “Nedostajalo je octa, maslinovog ulja, papra, soli”, komentirala je jelo Ankica. “Bilo je to namjerno, ništa nije falilo”, opravdala se kasnije Mara. “Hobotnica je malo žilava”, komentirala je Nevenka. “Svega je falilo”, dodala je Antonija. “Po mom ukusu, nije bila kakva je trebala biti”, zaključila je Višnjica.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Stigao je potom ‘Izvrstan plivač na tanjuru’ – pašticada s tunom i palentom. “Kod glavnog jela mi ne odgovara tuna, taj umak, ne prija mi”, komentirala je Nevenka. “Umak nije odgovarao ni palenta nije odgovarala”, dodala je Ankica. Pitanja koja je za večerom dobivala, Mara je shvatila kao provokaciju. Uskoro je, unatoč svim emocijama, za stol stigao desert.

“Rolada je bila odlična, a šlag nije bio dobar”, komentirala je desert Ankica. “Možda malo previše ruma, bilo je možda malo prejako”, dodala je Antonija. “Atmosfera je bila malo lošija nego prethodnih večeri”, ocijenila je na kraju ugođaj kod Mare.

Damama je uskoro udijelila poklone, a onda uz harmoniku zapjevala i digla sve na noge. “Bilo je napeto, osjetila se tenzija dok nije stiglo iznenađenje, no onda je sve bilo bolje”, zaključila je Nevenka. Unatoč svemu, Mara je večerom bila zadovoljna.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.