Ovdje možete pronaći brdo recepata, ali i pokazati svoje kulinarske vještine

798


Kako bi zahvalili potrošačima na vjernosti te im pokazali da ih čuju, vide i prate, tvrtka MEGGLE Hrvatska je kreirala zajednicu gourmeggle.hr. Već ostvareni, ali i chef-ovi u nastajanju tu mogu pronaći savjete, laka i brza rješenja u kuhinji, recepte, a MEGGLE će ih kroz razne aktivacije koje slijede nagraditi za njihovu ljubav prema kuhanju, upornost i ustrajnost.  Gourmeggle – Chef svoje kuhinje može biti baš svatko!

Koliko se spretno i lako snalazimo u našim kuhinjama mogli smo otkriti zadnjih godinu dana kada su ugostiteljski objekti zbog pandemije bili zatvoreni, a hranu smo mogli samo naručiti ili je pripremiti kod kuće. Neki su sjajno plivali kulinarskim morima, neki su surfali oceanima, a neki su pokušavali zaplivati pretražujući internet, birajući brojeve telefona majki, baka, teta, očeva, djedova kako bi im dali savjete za što lakšu i bržu pripremu jela. 

Iako su se restorani otvorili za očekivati je da će se druženja u domovima nastaviti i dalje te da će nam savjeti, priprema lakih i brzih recepata i sve bolje snalaženje u kuhinji ostati važni.

Gourmeggle.hr zajednica je koju je pokrenula tvrtka MEGGLE Hrvatska sa željom da potrošačima pruže pomoć u kuhinji, daju inspiraciju, probude kuhara u svakome od njih te s vremena na vrijeme nagrade njihovo snalaženje u pripremi jela. Ovom platformom MEGGLE nastoji  širiti i poticati uživanje u jelu uz obitelj i prijatelje, u vlastitom domu, spravljenom s lakoćom, jednostavnošću i uz kreativni gušt.

Gourmeggle – Chef svoje kuhinje može biti baš svatko tko se inspirira na gourmeggle.hr platformi i pripremi neki objed prema tamo objavljenim receptima.

„Htjeli smo našim potrošačima pokazati da ih čujemo, vidimo i pratimo te da im, osim kvalitetom proizvoda koje plasiramo u trgovinama, želimo biti pomoć, podrška i navijači prilikom njihovih svakodnevnih snalaženja u kuhinji. Mi u MEGGLE Grupi proizvodimo mlijeko i mliječne proizvode pa je bilo logično da se zadržimo tu gdje smo „kod kuće“, ali i da barem virtualno proširimo naš MEGGLE obitelj. Zato naše vjerne potrošače pozivamo da nam se pridruže u stvaranju ukusnih jela i inspiriraju nas svojim pripremljenim jelima – da skupa s nama postanu Gourmeggleovci. U skorije vrijeme na gourmeggle.hr pripremamo za njih i neke interesantne dvoboje u kojima će nam pokazati koliko su se izvještili u kuhinji i pokazati tko je veći Gourmeggleovac. Naravno, njihov angažman ćemo i nagraditi“, ispričala je Marica Oroz, voditeljica marketinga za Jugoistočnu Europu.

GourmeggleChef svoje kuhinje zaživio je ne samo na spomenutoj internetskoj stranici, već i na kanalima društvenih mreža tvrtke MEGGLE – Instagramu i Facebooku.

Kako poručuju iz tvrtke MEGGLE Hrvatska svi su dobrodošli pridružiti se zajednici Gourmeggle kuhara, bilo da su početnici ili vrsni chef-ovi.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.