Raj za klince! Evo prilike da upoznaju svoje idole

474


Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa – Hrvatski Premier Tenis, naša vrhunska tenisačica Donna Vekić, njezina obitelj i suradnici, odlučili su na njezinu inicijativu, nastaviti tradiciju i ponovno pokrenuti tenis u Osijeku. U sklopu ovogodišnjeg eventa, pod nazivom Premier Tennis Show, na kojem će osim hrvatskih igrača zaigrati i internacionalna imena, poseban naglasak stavljen je na dvije velike humanitarne točke.

Prva je #SkillsChallenge, a riječ je o jednostavnom i zabavnom izazovu za najmlađe, točnije za osnovnoškolce 5. i 6. razreda, koji će imati priliku pokazati svoje motoričke sposobnosti i ljubav prema sportu. Želja je potaknuti djecu na aktivno bavljenje sportom i općenito podići svijest o zdravijem načinu života.

8 najboljih i najbržih iz cijele Hrvatske, imat će priliku doći u Osijek na Kid’s Day program – 6. travnja 2021. te biti dio tima s jednim profesionalnim tenisačem te zaigrati finale na velikom terenu. Što je potrebno da baš Vaše dijete osvoji ovaj challenge možete saznati ovdje i jednostavno se prijaviti prateći korake. Ono što je potrebno za izvršenje izazova je dobra volja, natjecateljski duh te zid i teniska loptica. Tko zna, možda baš Vaš mališan zaigra tenis s Donnom Vekić, Bornom Ćorićem ili nekim od ostalih velikih teniskih imena koji Vas čekaju u Osijeku!


Osnovne škole Osječko-baranjske županije, sudjelovat će u programu dječjeg dana na Premier Tennis Show-u. Battle od Schools – izazov je za niže razrede osnovnih škola, gdje će svaka škola imati svoja 4 predstavnika, a mali heroji će se boriti za vrijedne nagrade za svoje škole, dobro se zabaviti ali i pokazati svoje vještine, snagu i volju za sportom.

Također, u sklopu sportske ekshibicije humanitarnog karaktera – Premier Tennis Show, održat će se i donatorska večera, na kojoj će se održati finale jedinstvene i rijetko viđene aukcije, za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.

Osim bogatog glazbenog i gastro dijela, na kojem će nastupiti poznata glazbena diva Nina Badrić, gdje će gurmanske specijalitete pripremati vrhunski chefovi Tomica Dukić i Ivan Pažanin, a sve to u prekrasnom ambijentu Terra Negra Country Cluba. Ovo je savršena prilika da sa svojim kolegama i suradnicima, sudjelujete u večeri koja će stvoriti nezaboravne uspomene ali s višim ciljem jer ujedno i pomažete i ulažete u budućnost najmlađih. Gdje, kada i u koliko sati? Osijek, 6.travnja 2021., 20 sati.

Sva prikupljena sredstva od kupnje ulaznica, bit će usmjerena za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti i pokušati igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti. Ova inicijativa je puno više od lijepog javnog igrališta, ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području cijele Hrvatske.

Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice možete zakupiti ovdje , za 10, 4, i 2 mjesta, prijavom na našu kontakt formu.

Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji koja će se odvijati 2 tjedna prije donatorske večere moći ćete napraviti putem stranice aukcije.hr.

Ukoliko epidemiološke mjere ne budu dozvoljavale da se donatorska večera održi uživo, tada će za sve sudionike biti osiguran visokokvalitetan online prijenos uz izniman i bogat sadržaj za sve sudionike i goste koji zakupe svoja mjesta. Humanitarna akcija je viši i najvažniji cilj koji će biti ispunjen, neovisno o mjerama, a biti dio budućnosti i ulagati u istu, prilika je koja se ne propušta.

Za više informacija pratite službenu stranicu www.premiertennisosijek.com i društvene mreže na kojima možete pravovremeno saznati sve informacije o nadolazećim aktivnostima.

Sva prikupljena sredstva od kupljenih ulaznica za donatorsku večeru i aukcije ići će isključivo na humanitaran račun: HR7323600001300153688, (naziv humanitarne akcije je: INICIJATIVA IZGRADNJE JAVNIH TENIS TERENA ZA DJECU I MLADE TE TENIS EDUKACIJA ZA DJEČJI DOM KLASJE OSIJEK), a svi koji žele podržati ovu akciju, također putem istoga mogu sudjelovati svojim osobnim doprinosom.

Foto: Promo

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.