Znamo tko su novi kandidati u Večeri za 5! Evo tko su oni i od kuda dolaze

10340

Mama i sin u ‘Večeri za 5 na selu’! Obožavatelji kultne emisije okupili se u ogulinskom tjednu

Najpopularniji domaći kulinarski show stiže u Ogulin. Nakon slavonsko-baranjskog tjedna, ‘Večera za 5 na selu’ kuhat će se u gradu zavičaju bajki.

Image

Foto: RTL

Grad Ivane Brlić-Mažuranić ugostit će ovotjednu ‘Večeru za 5 na selu’, a u njoj će svoje kulinarske vještine pri spravljanju tradicionalnih recepata pokazati pet novih kandidata. Nakon što je u slavonsko-baranjskom tjednu pobjedu odnio računalni tehničar Ivan Leljak, ogulinska ekipa tek treba pokazati što umije. Petero kandidata spremno je pokazati kakvu su domaćini, a ovotjednu ekipu čine fizioterapeut Zlatko Stošić, voditeljica računovodstva Ljiljana Kučinić, referentica u računovodstvu Dragana Cindrić, medicinski tehničar David Kučinić i gerontodomaćica Spomenka Zajc.

Fizioterapeut Zlatko Stošić otvorit će ovotjednu ‘Večeru za 5 na selu’. Zlatko ima 37 godina, a u emisiju se prijavio na nagovor prijatelja koji znaju koliko voli kuhati. Upravo svoje društvo Zlatko često ugošćava u svojoj konobi. Za sebe će reći da je smiren, zabavan i društven te opušten i ponekad tvrdoglav. Slobodno vrijeme provodi u teretani te družeći se s prijateljima, s kojima uživa u tradicionalnim receptima. Upravo takve mogao bi spraviti i u ‘Večeri za 5 na selu’.

Foto: RTL

Voditeljica u računovodstvu položit će kulinarske račune pred ostalim kandidatima. Ljiljana Kučinić ima 54 godine, a u emisiju se prijavila na nagovor prijateljica koje smatraju da jako dobro kuha. Veliku ulogu imao je i sin David, koji se također prijavio u show. Voli tradicionalnu kuhinju, a slobodno vrijeme obožava provoditi u svom vrtu. Za sebe će reći da je komunikativna, vrijedna i iskrena te voli pomagati drugima.

Foto: RTL

Referentica u računovodstvu Dragana Cindrić ima 35 godina i obožava ‘Večeru za 5 na selu’. Ne propušta nijednu epizodu omiljenog showa pa se iz tog razloga odlučila i sama okušati u ovom kulinarskom izazovu. Druželjubiva je, jednostavna i otkriva da voli organizirati druženja uz večere s prijateljima. U slobodno vrijeme ide u teretanu te voli planinariti. Ljubiteljica je tradicionalne kuhinje te će upravo takvu poslužiti svojim gostima.

Foto: RTL

‘Večeru za 5 na selu’ ne propušta ni David Kučinić, sin kandidatkinje Ljiljane. Kulinarsku emisiju gleda godinama pa se i sam odlučio prijaviti. Medicinski tehničar ima 26 godina i radi u struci te kao DJ u jednom ogulinskom klubu. Preferira tradicionalnu kuhinju i domaće namirnice. Voli za sebe reći da je komunikativan i prilagodljiv, no ponekad i nemaran te nestrpljiv.

Foto: RTL

Spomenka Zajc ima 60 godina i radi kao gerontodomaćica. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se jer je obožavateljica kultne emisije, a usto je odlučila ići zbog dobre zabave i novih poznanstava. U slobodno vrijeme šiva, brine o svoje četiri mačke i dva psića te izrađuje vlastite likere i radi u vrtu. Voli kuhati tradicionalnu hranu, a upravo takvu mogla bi spraviti i svojim gostima.

Foto: RTL

‘Večeru za 5 na selu’ gledajte svakim radnim danom od 20:15 samo na RTL-u!

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.