Znamo tko su i odakle su! Ovo su novi kandidati Večere za 5

5467


‘Večera za 5’ u malom Dubrovniku! Otkrivamo vam sve o novim kandidatima popularnog TV showa!

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u Srijem. Prvi dan vodi gledatelje u najistočniji grad Hrvatske, poznat i kao mali Dubrovnik. U Iloku će, naime, goste prvi dočekati kemičar Zlatan Molnar.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Zlatan Molnar (43)

Kemijski tehničar Zlatan Molnar u ‘Večeru za 5’ prijavio se na nagovor prijatelja, a pamti i lijepa iskustva nakon sudjelovanja u kulinarskoj emisiji ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Za sebe će Zlatan reći da je tvrdoglav, inovativan i sklon riziku te da slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima. Ljubitelj je tradicionalne slavonske kuhinje, uživa u mesnim jelima, a posebno sarmama.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Valentina Rukavina (44)

Slastičarka Valentina dolazi iz naselja Bapska. Svoje će protukandidate ugostiti u svom domu, a u prijavi na ‘Večeru za 5’ ukućani su je i nagovorili, posebice njezina djeca. Usto, Valentina želi i novo iskustvo. Ljubiteljica je tradicije i slavonskih običaja, omiljeni hobiji su joj šlinganje, heklanje, zlatovez i uređivanje oko kuće. Ljubiteljica je slavonske kuhinje.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Vedran Latas (38)

Vedran dolazi iz Lovasa, a u emisiju se prijavio zbog novog iskustva i poznanstva. Šaljiv je, vedar, komunikativan, a u slobodno vrijeme obožava nogomet, ribolov i druženje s prijateljima. Najčešće kuha fiš i čobanac te je ljubitelj kontinentalne kuhinje. Kada ne radi, Vedran svira sa svojim bendom.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Anđa Dedić (71)

Krojačica Anđa dolazi iz Iloka, bavi se heklanjem, uživa u šetnjama i, kako kaže, svemu što vole mladi. U ‘Večeru za 5’ se prijavila kako bi upoznala nove ljude, ali i pokazala svoje vještine u pripravu domaće, tradicionalne hrane.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Krunoslav Ćulina (43)

Tjedan završava Krunoslav iz Vukovara. Komunikativan je, druželjubiv, veseo te obožava odlaske na kave s prijateljima. Najčešće kuha peke i roštilje, voli domaću kuhinju, a u emisiju se prijavio zbog novih poznanstava i iskustava.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.