Znamo što vas za vikend čeka u Samoboru! Ovo se ne propušta!

1957


Slobodna Fašnička Republika poziva vas na vikend veselja i zabave!

Pripremite se za maskiranje, smijeh do suza i zabavu do besvijesti jer nam dolazi fašnički vikend pun ludih avantura i nezaboravnih trenutaka!

Fešta počinje u petak 9. veljače velikim koncertom Željka Bebeka u 20 sati na Trgu Fašničkih velikana i Night Expressa od 22:30 sati u Fašničkom šatoru. Bit će to rasplesana uvertira u subotu i nedjelju prepunu događanja.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

U subotu 10. veljače klinci će uživati u prijepodnevnom programu kada ih očekuju graffiti i break dance radionice, izrada životinjskih maski ZOO-a Zagreb, predstave, mađioničari, cirkus i šašavi vlakić. Dođite maskirani jer najatraktivnije obiteljske maske čekaju nagrade! Uz dječji program, očekujte i uzbudljive maskirane povorke kroz grad, gdje ćemo zajedno prodefilirati svojim fantastičnim kreacijama. Predstavit će se samoborske osnovne škole kao i brojni gosti iz cijele Hrvatske i susjedne Slovenije.

Subotnji program završavaju u 20 sati Urban & 4 na Trgu te Begini u 22:30 u Šatoru.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Nedjeljno prijepodne 11. veljače ima bogat dječji program. Nastupaju gostujuće grupe dječjih vrtića, mažoretkinja i KUD-ova, a animatori održavaju radionice i predstave.

Od 15 sati kreću originalne povorke mjesnih odbora Bregane, Celina i Molvica. Na Đumbus placu (trg iza Pošte) smjestio se Tabor mjesnih odbora pa zavirite kakve spelancije su spremili.

Odrasli će se navečer zabaviti uz Slavonia Band od 17 sati na Trgu i uz Grupu Panorama od 20 sati u Šatoru. 

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Sportski fašnik

Zaljubljenici u najpopularniji sport na svijetu – nogomet moći će navijati za svoje favorite u Fašničkoj Ligi prvaka mjesnih odbora i gradskih četvrti koja će se održavati 10. i 11. veljače na terenima SK STARS, a u nedjelju, 11. veljače u 18 sati tamo će se odigrati finalna utakmica.

Posljednje kolo ovogodišnje Samoborske zimske trail lige, Fašničko kolo, koje se održava od 2016. godine, bit će u subotu, 10. veljače, sa startom u 9:30 sati na Poljanicama.Trkači se pozivaju da se maskiraju i (maskirani) otrče jednu od ponuđenih staza. Na startu će ih tradicionalno posjetiti Princ Fašnik koji će ih prije starta nahraniti krafnama.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Srakotrk, popularna dječja fašnička orijentacijska utrka, organizirana u suradnji s OK Japetić, kreće u nedjelju 11. veljače u 11 sati sa Trga Srakinih mališana. Djeca će morati pronaći kontrolne točke gdje trebaju stisnuti oznaku prolaza na kartončiću. Prolaskom kroz cilj svako dijete dobiva zlatnu medalju i poklon pakete sponzora. U utrci sudjeluje 300 djece. Proglašenje će se održati oko 13:20 sati na Trgu Fašničkih velikana.

Za vrijeme Fašnika ugostitelji imaju produljeno radno vrijeme do 4 sata , a parking je besplatan.

Dođite s obitelji i prijateljima te zajedno uživajte u nezaboravnom 198. Samoborskom fašniku. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju najljepših uspomena!

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Detaljni raspored događanja pronađite na www.fasnik.com.

FOTO: Edin Tuzlak

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.