Pale i žare desetljećima, a sada su udružili snage i napravili sjajnu stvar! Ovo je vrijedno slušanja!

827Pjesma Ovo je ljubav, novi je singl i spot ostvaren zajedničkom suradnjom jedne od naših najboljih glazbenica i vokalistica Vanne i Tomislava Jelića, umjetničkog imena Kameny. Nakon što je napravio remix njenog hita Kad smo se voljeli, Vanna je prihvatila suradnju na još jednoj pjesmi s kojom DJ Kameny najavljuje svoj album prvijenac jednostavno nazvan Album.  

“Album izlazi u javnost za Dan žena, sretan sam, prije svega zbog činjenice što upravo Vanna i pjesma Ovo je ljubav najavljuje album” rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production.
 
Novi plesni hit Ovo je ljubav, napisala je Marina Hojsak, a aranžman i produkciju potpisuju Kameny i Daniel Hojsak. Redatelj videospota je Josip Grizbaher, direktor fotografije Tomislav Šilovinac, produkcija Cinematic Osijek, a u spotu se pojavljuje i pas Marita udruge Pobjede osječkog azila. 

Nova pjesma jedna je od devet već objavljenih singlova s nadolazećeg albuma koji su osvajali radijske etere diljem Hrvatske i regije unatrag četiri godine. Tomislav Jelić iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima kao i s nekim od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj. Pri tome predstavlja nove pjesme ili remikseve postojećih hitova s kojima želi hrvatsku pop glazbu odvesti i u klubove te je približiti mladim generacijama. Njegove suradnje s imenima kao što su Nikola Marjanović, Iva Ćurić, Dora Vestić, Boris Štok i Barbara Dautović te remiksevi pjesama Kad smo se voljeli Vanne, Mijenja se vrijeme Nine Badrić, Uvijek dio mene Borisa Štoka naći će se također na albumu na kojem je ukupno sedamnaest pjesama. 

Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim surađuje još od 1997. godine.
 
 
FOTO: Igor CC Kelčec
Redakciju pratite i na Facebooku i Instagramu.