U Zagrebu možete besplatno vježbati! Iskoristite ovu priliku

2867

Odlična vijest za sve koje bole leđa zbog previše sjedenja ili lošeg držanja – i ove godine imate priliku vježbati besplatno i to uz stručno vodstvo iskusnih fizioterapeuta.

Od svibnja do rujna Centar za unaprijeđenje zdravlja Rekreativa Medical održava besplatne medicinske vježbe na zagrebačkom Bundeku. Ljeto u Zagrebu tako je opet odlična prilika za rad na vlastitom zdravlju.

Vježbe će voditi fizioterapeuti:

Održavat će se petkom, subotom ili nedjeljom, a trajat će po 60 minuta. Vježbat će se na skrovitoj zelenoj površini, nedaleko od plutajuće pozornice.

Sve vježbe su prilagođene za opću populaciju. To znači da nije potrebno prethodno iskustvo i ne postoji dobna granica. Važno je samo da Vaše zdravstveno stanje dozvoljava vježbanje u grupi. Ovo su sigurne medicinske vježbe, no ako imate zdravstveno stanje za koje niste sigurni smijete li s njim vježbati – jednostavno ih unaprijed upitajte.

Organizatori ističu da je vježbanje na svježem zraku neprocjenjivo iskustvo koje svatko treba doživjeti:

” Vježbanje u prirodi je prava prilika da se pokrenemo, čak i ako nismo skloni vježbanju.

Rekreativa Medical vas poziva da im se pridružite u redovitim otvorenim satovima na Bundeku.

Prijavite se jednokratno i slat će vam točno vrijeme održavanja svakog sata: rekreativa.medical@gmail.com.

Na vježbanje ponesite prostirku (može i veći ručnik za plažu) i odjenite udobnu odjeću (vježba se bez obuće). Uz vježbe i svjež zrak dobro raspoloženje je zajamčeno.

Više informacija možete pronaći na njihovoj internetskoj stranici: Rekreativa Medical

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.