SUZE I RADOST “Htjela sam časno i borbeno doći u finale kao Luka, a ne da me netko izabere”

1711


POZNATI SU PRVI FINALISTI ‘SURVIVORA’

Luka i Stefan zauzeli prva mjesta u finalu, a Mihaela nije mogla sakriti emocije: „Ne volim gubiti. Htjela sam časno i borbeno doći u finale kao Luka“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Napetost i uzbuđenje dostigli su vrhunac u polufinalnoj epizodi Survivora u kojoj su se natjecatelji suočili s nizom zahtjevnih prepreka na poligonu, boreći se za mjesto u finalu. Nakon žestoke borbe, ulaznicu u finale osigurali su Luka iz plavog tima i Stefan iz crvenog tima, jer su prvi skupili potrebnih pet bodova.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Voditelj Mario najavio je presudni trenutak: „Svoj posao za danas ste odradili. Ostali odlazite na plemensko vijeće, a o vašoj će sudbini odlučiti porota.“ Neokrunjena kraljica poligona, Mihaela, nije mogla sakriti svoje emocije. „Emotivna sam, pogotovo kad gubim. Ne volim gubiti. Htjela sam časno i borbeno doći u finale kao Luka, a ne da me netko izabere“, rekla je Mihaela kroz suze. Od uzbuđenja, i Luki su zasuzile oči. „Presretan sam. Survivor je nepredvidiv i želim uživati u finalu“, izjavio je on.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Stefan, kao nositelj titule prvog finalista, pohvalio je svoje suparnice: „Svaka čast. Bile ste fenomenalne protivnice danas i svih ovih dana“, rekao je Stefan. Sada Mihaela, Dorian, Anđela i Tijana moraju pripremiti fenomenalan govor koji će iznijeti pred porotom kako bi ih osvojili i izborili svoje mjesto u finalu. Polufinalna epizoda Survivora donijela je intenzivne trenutke, suze i radost. Natjecatelji su dali sve od sebe, a sada je na poroti da odluči tko će im se pridružiti u velikom finalu.

Ne propustite doznati i koga će porota proglasiti drugim finalistom.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.