Što su to Samoborci za vikend radili na Oštrcu?

735

POSJETILI OŠTRC I UČINILI DOBRO DJELO!

Udruga Djeca za bolji svijet iz Samobora organizirala je 03.03. za roditelje i djecu izlet na vrh Oštrc u Samoborskom gorju. Skupilo se 50-tak obitelji sa djecom koji su odlučili ovaj lijepi dan provesti u prirodi u fizičkoj aktivnosti.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.


Bilo je i malih i velikih od 4 pa do 64 godine i svi su uspjeli stazu uspješno proći. A to je jedna od jako lijepih staza sa koje se pružaju predivni vidici. Pregršt različitog proljetnog cvijeća i već napupale pa čak i prolistale grane drveća dodano su uljepšale cijeli ambijent.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Nakon ručka u planinarskom domu Željezničar na  Oštrcu i djeca i roditelji sudjelovali su u činjenju dobrih djela. Djeca su slagala i donosila drva, a odrasli su pomagali u čišćenju tacni. Inače tim aktivnostima osim stvaranja navika kod djece o bitnosti činjenja dobrih djela od najranijih dobe, udruga želi potaknuti i druge da čine dobra djela pogotovo u 4 mjesecu kada udruga Djeca za bolji svijet zajedno sa organizacijom  Good Deeds Day treću godinu zaredom organizira obilježavanje svjetskog dana dobrih djela.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.


Na kraju nakon posla djecu je simpatični i dragi domaćin Zdenko nagradio bombonima, keksima i sokovima. Dobro se dobrim vraća!

Tekst: Leo Petrov

FOTO: PROMO

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.