Ti slasni smotuljci! Od sada u ovom jelu možete uživati uz niže cijene

560


Ususret današnjem izlasku dugo iščekivanog dokumentarca ‘The World’s A Little Blurry’ o životu heroine generacije Z – kantautrice Billie Eilish, SoHo Sushi nagrađuje svoje kupce popustom na sushi box znakovitog naziva Finally 18 – Now You Know Better

Sushi – mali, ukusni i vizualno atraktivni smotuljci – jedno je od omiljenih jela brojnih gurmana, gastro entuzijasta, japanskih foodie-ja i ljubitelja slasnih zalogaja. Iz godine u godinu, broj njegovih poklonika uvjerljivo raste, a razloga je zaista mnogo. Od zdravstvenih benefita, do izvrsnog okusa i egzotičnog štiha dalekog Japana, sushi je kompletan i savršeno izbalansiran i hranjiv obrok.

U Zagrebu sushi se može trenutno pojesti na mnogo mjesta, što je samo dokaz njegove popularnosti, a kao jedno od ‘great value for money’ izdvaja se SoHo Sushi. Sa željom da sushi približe mlađoj publici, konstantno osmišljavaju nove zabavne sushi formate, zanimljive kombinacije i fenomenalne pakete prepune finih okusa i mirisa. Tako su kreirali sushi box znakovitog naziva Finally 18 – Now You Know Better, koji je prvenstveno namijenjen tek navršenim punoljetnicima, a potom i svima ostalima, zaljubljenicima u ovo globalno najraširanije japansko jelo. Sastoji se od 6 komada Hosomaki losos (male rolice od riže i lososa umotane u nori alge), 4 komada Uramaki signature dragon roll (kombinacija riže, nori alge, kozica, krastavca, avokada, ljute majoneze, unagi umaka i crnog sezama i 8 komada Uramaki Philadelphia roll (spoj riže, nori alge, lososa, manga, krastavca, kremastog Philadelphia sira i rikole).


Finally 18 – Now You Know Better od danas je snižen 20% na Woltu, a akcija će trajati puna dva tjedna. Datum sniženja nije odabran slučajno, naime, upravo danas izlazi dugo iščekivan dokumentarac The World’s A Little Blurry,  planetarno popularne pjevačice Billie Eilish. Dokumentarni film u režiji nagrađivanog filmaša R.J. Cutlera prikazuje duboko intiman pogled u njezinu impresivnu priču kao kantautora i bilježi uspon od lokalnog talenta do međunarodne superzvijezde. S obzirom da je film sniman u vrijeme kad je pjevačica navršila 18 godina, današnja premijera i više nego prigodno je poslužila da SoHo Sushi svoje vjerne kupce, među kojima su i brojni 18-godišnjaci, nagradi popustom. Stoga, dok restorani i kafići ne otvore službeno svoja vrata, isprobajte SoHo recept za savršenu večer: The World’s A Little Blurry & Finally 18 – Now You Know Better, odnosno sjajni sushi box i odličan dokumentarac, uz dodatak uvijek dobrodošlog popusta, udobnog kauča i mekane dekice.

Model: Amelie Štedul

Hair: Do šminke i frizure za pol vure

Foto: Sanja Jagatić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.