Samobor postaje epicentar dobre zabave! Ovo se ne propušta

1531


196. izdanje Samoborskog fašnika, koje će trajati od 18. veljače do 1. ožujka pružit će vam savršenu maskiranu, neozbiljnu i najpopularniju zabavu koja u svima budi predivne emocije.

Svake godine mnogo ljudi iz cijele Hrvatske posjećuje Samoborski fašnik kako bi se divili nevjerojatnim kostimima i maskama koje se mogu vidjeti u šetnji gradom te zabavili na koncertima i ostalim događanjima. 

-Ima nešto izazovno u samoj pomisli da na jedan dan budemo netko drugi, da nosimo odjeću koju nikada nismo, stavimo na glavu periku i što je najzabavnije, prekrijemo lice maskom ukrašenom po našem guštu uživajući u velikoj maskenbalskoj zabavi koja se širi ulicama Samobora. Život više ne možemo odgađati, trebamo ga slaviti! Zato smo za ovaj fašnik pripremili bogat program koji otvaramo u petak, 18. veljače, kada ću predati ključeve grada novoj fašničkoj vlasti i proglasiti Slobodnu Fašničku Republiku. U ime svih Samoboraca pozivam vas da nam se pridružite u veselju i smijehu koje će vladati gradom- poručila je gradonačelnica Petra Škrobot.


Samoborski fašnik velika je proslava koja će trajati dva tjedna. Pjevač Jole 18. veljače otvara koncertni program, a idućih dana moći ćete uživati i u nastupima Psihomodo Popa, Hladnog piva, Gibonnija i mnogih drugih, gledati organizirane fašničke povorke te sudjelovati u aktivnostima za djecu među kojima je Srakotrk, orijentacijsko trčanje, postalo tradicionalno.

Riječi ne mogu opisati ljepotu i zabavu koju svake godine pruža Samoborski fašnik, zato se pridružite ovom slavlju, pustite mašti na volju i budite barem jedan dan netko drugi. 

Cijeli program, koji je organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama, potražite na stranici fasnik.com te na društvenim mrežama organizatora programa, Grada Samobora i Turističke zajednice.

Foto: Edin Tuzlak

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.