Samobor je gorio! Atmosfera je bila na vrhuncu! Pogledajte žestok tempo koji je Luka priredio u centru grada

0
577

Samobor ovih dana nudi pravi ljetni užitak i odličan provod za cijelu obitelj. U prekrasnom parku kod Samoborskog muzeja održava se program ‘Ljeto u Samoboru’ koji nudi edukativne radionice za djecu, predstave i koncerte u večernjim satima.

Nakon svečanog otvorenja na kojem je koncert održala klapa Šufit i donijela dašak Dalmacije u Samobor, direktno sa splitskih Prokurativa, na samoborsku ljetnu pozornicu popeo se Luka Nižetić i održao koncert koji je od samog početka krenuo žestokim tempom, a publika ga je nakon 2 sata ispratila velikim pljeskom.

Luka je otpjevao pjesmu sa Splitskog festivala ‘Kad se rodiš usred Splita’, kao i hitove ‘Ae’, ‘Brutalero’ i ‘Ostani dite’. Iz publike su se čuli komentari kako je ovo bio ‘vrhunac’ dosadašnjeg programa, a gradonačelnica Samobora, Petra Škrobot, također je zadovoljna novim izdanjem Ljeta u Samoboru: „Ovogodišnje Ljeto u Samoboru bit će uistinu posebno i po rekordnom broju posjetitelja, a koncert Luke Nižetića bio je spektakularan uvod u ono što nam slijedi. Ovog vikenda očekuju se posebni nastupi još dvojice ovogodišnjih sudionika Splitskog festivala, Stjepana Lacha u petak, 8. srpnja te Marka Tolje u subotu, 9. srpnja. U nedjelju, 10. srpnja za fenomenalnu atmosferu u Samoboru zadužen je Matija Cvek, koji je na Adventu u Samoboru održao koncert o kojem se još uvijek priča.  Zato ne očekujemo ništa manje od koncerta u nedjelju, a sa zadovoljstvom pozivamo sve drage goste da nas posjete ovih dana i uživaju u programu i ugostiteljskoj ponudi našeg Samobora.“

Ljeto u Samoboru projekt je Grada Samobora, Turističke zajednice grada Samobora i gradskih ustanova, kojim svake godine obilježavaju početak ljetne sezone s mnogo zabave, događanja na otvorenom i sadržajem za cijelu obitelj.

Svi koncerti počinju u 21 sat, a cijeli raspored događanja možete pronaći na stranici www.samobor.hr

Fotografije: https://www.dropbox.com/sh/8g8gj3gfdkqsmlc/AADMAcnvV308ANiNbTnVWWeKa?dl=0

Fotograf Edin Tuzlak

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime