Prigorje postaje nezaobilazna destinacija ovog vikenda! Pogledajte kakva vas poslastica tamo čeka

0
1085

Topli susreti i pozitivne emocije ostaju u našem sjećanju zauvijek. Ipak, nije naodmet osvježiti ih s vremena na vrijeme. Zabilježite u svome kalendaru subotu, 2. srpnja, kada će se održati drugo izdanje festivala užitaka ‘Kraljevina Food Summer’ jer vrijeme je za stvaranje novih uspomena.

Zelina je bogata prekrasnim, bajkovitim krajolicima, brežuljcima i vinogradima, a večera i druženje na prekrasnom imanju vinarije Puhelek Purek, uz kušanje najoriginalnijeg vina, garantiraju spektakularno vinsko iskustvo u kontinentalnoj Hrvatskoj. Ovaj događaj posvećen je jedinstvenoj sorti kraljevini koja ne zaslužuje ništa manje nego kraljevski tretman. Legenda kaže da je upravo u toj zelinskoj sorti uživao i veliki skladatelj Beethoven, pa zašto ne biste i vi?!

 Mirisne livade pune pokošenog sijena, miris fine hrane koja dopire iz vrhunskog food trucka potpuno će vas osvojiti. Nekić Trucks za ovu prigodu osmislili su slastan sendvić Kopun BLT koji se sastoji od smokanog kopuna na drvima, rajske Kumato rajčice, svježe salate, tostiranog duplog cheddar sira i umaka. Zvuči primamljivo, a takvog je i okusa.

Cijelo uređenje eksterijera, čiji dizajn potpisuje Altera, prati priču piknika koji je bio glavna inspiracija, a cijeli set up odlično se uklopio u ovaj brežuljkasti krajolik koji podsjeća na Toskanu i odlična je kulisa za fotografiranje.

Nakon svega navedenog možemo zaključiti da organizatori pripremaju za ovaj vikend još jedan kraljevski provod za vas i vaša nepca. Dođite i uživajte u opuštenoj večeri, čarobnom krajoliku Zeline i slavite ljeto!

Foto studio Vanić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime