Ovo su Hrvati iz dijaspore koji žele osvojiti Lijepu Našu! Plan im je vratiti se u Hrvatsku

588

Vanessa, David i Luka brane boje dijaspore u ‘Superstaru’: ‘Plan mi je svakako preseliti u Hrvatsku, čim završim fakultet’

Dobar glas daleko se čuje! Dokaz tome su i finalisti ‘Superstara’, troje njih stiglo je iz inozemstva kako bi ostvarili svoje glazbene snove. Vanessa Kralj, David Amaro i Luka Veljković prijavili su se u RTL-ov glazbeni spektakl, a vokalima i karizmom oduševili su žiri. Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković odabrali su ih među 12 najboljih – koji se natječu za titulu ‘Superstara’, ali i nagradu od 50 tisuća eura.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Vanessa Kralj zbog glazbe bi se vrlo rado doselila u Hrvatsku. “Uvijek kažem da sam Hrvatica rođena u Austriji. Veći dio djetinjstva sam provela kod bake u Hrvatskoj, odrasla sam uz našu kulturu i jezik. Preferiram hrvatsku glazbu, oduvijek mi je bliža srcu”, otkrila je jedna od dvanaestero najboljih u ‘Superstar’. Njezina baka i danas joj je najveća podrška u showu. “Baka je bila presretna kada sam ušla u top 12, odmah se pohvalila svima u našoj ulici. Baka mi je velika motivacija, velika joj je želja da pobijedim. Najljepše je imati takvu podršku”, otkriva Vanessa.

Iznimno je bliska s bakom te svaki slobodan dan provodi kod nje. “Plan mi je svakako preseliti u Hrvatsku, čim završim fakultet. Svaki slobodan dan provodim u Hrvatskoj, treba mi svega sat vremena do bake. Naš narod je gostoljubiv, srdačan i otvoren“.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Dotad, pred Vanessom su live nastupi, od kojih očekuje puno. “Meni će to biti prvi veliki solo nastup na pozornici. Pokušat ću uživati u svakom trenutku jer je to ono što sam željela cijeli život. Mislim da mogu pobijediti u ‘Superstaru’, ali moram reći da smo svi posebni na svoj način i baš svakome želim pobjedu”, zaključila je Kralj.

S njom se slaže i talentirani Slovenac David Amaro. “U ovom showu su svi iznimno talentirani. Uzbuđen sam pred emisije uživo i jedva čekam stati na pozornicu, sve je moguće”, jasan je David. Tijekom proteklih tjedana sprijateljio se s djevojkama iz showa, a velika podrška su mu i prijatelji iz Slovenije.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

U ‘Superstar’ se David prijavio kada je osjetio potrebu i želju za promjenom i gradnjom glazbene karijere. “Najveća podrška su mi prijatelji – i tko drugi nego mama! Kod mene je sve što radim na neki način nastupanje – pjevanje, voditeljstvo – i to je dobro, no nekad mi čak stvara dodatni pritisak”, iskren je David. Obožava Dalmaciju i stalno je u Hrvatskoj. “Tijekom sezone sam tu skoro svaki drugi vikend. Jedan dio obitelji mi je u Istri tako da sam skoro pa vaš. Zbog glazbe bi se mogao i preseliti, gdje je glazba, tu je meni dom”, zaključio je David Amaro.

Švicarac Luka Veljković u Hrvatsku je stigao zbog ‘Superstara’, no u Zagreb dolazi više puta godišnje, sve zahvaljujući majci. “Godišnje sam tu minimalno tri puta, ovo je moja domovina i uvijek imam osjećaj pripadnosti kada sam tu. U Zagreb bih preselio istog trena, posebno zbog glazbene karijere”, otkriva Veljković i dodaje da su mu velika podrška i prijatelji te obitelj u Švicarskoj.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

“Velika podrška vlada i među nama kandidatima iz showa tako da mi je drago što smo se upoznali i mislim da ćemo poslije ovog showa biti itekako bliski. “Najviše sam se ipak zbližio s Mijom Ribić, od prvog dana audicije smo skupa, bili smo u grupnim nastupima zajedno, skakali smo od sreće kao djeca”, zaključio je Luka i dodao da se nada da bi svojim trudom mogao pobijediti u showu.

Show ‘Superstar’ ne propustite pogledati u subotu, 18.11. na RTL-u od 20.15 sati u emisiji uživo. Sve dosadašnje epizode dostupne su na platformi Voyo.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

FOTO: RTL/privatni album

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.