Ovo je mjesto gdje će se ovaj tjedan kuhati Večera za 5! Otkrivamo vam sve o novim kandidatima!

2113

Umirovljenica bez mane, jedan ‘ponavljač’ i dočasnik HV-a kuhaju u novom tjednu ‘Večere za 5’! Idemo u Vinkovce

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u Vinkovce i okolicu. Prvi dan otvorit će općina Cerna, poznatija i kao mala Venecija, a u njemu će protukandidate ugostiti umirovljenica Ana. U goste joj stižu pomoćni radnik Antonio, umirovljenik Ivan, ugostiteljsko-turistička tehničarka Carla i umirovljenik Stjepan.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Ana Križak (69)

Umirovljenica Ana dolazi iz Cerne, uživa u danima mirovine koje dijeli sa svojim suprugom i obitelji. Po zanimanju je trgovkinja, no čitavog života najveći interes i ljubav joj je kuhanje. Voli kuhati i upoznavati nove ljude te će za sebe reći da je vesela i druželjubiva. Ljubiteljica je slavonske kuhinje te smatra da u kuhanju nema nijednu manu.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Antonio Nađ (27)

Pomoćni radnik Antonio dolazi iz Privlake, po zanimanju je kuhar, radi u građevini i voli isprobavati nove stvari. Društven je i marljiv, obožava provoditi vrijeme sa svojom kćeri, ali i na nogometu. Najčešće kuha tjesteninu i ljubitelj je talijanske kuhinje.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Ivan Peičić (57)

Umirovljeni dočasnik HV-a dolazi iz Vinkovaca, bavi se numizmatikom i ribolovom. U ‘Večeru za 5’ prijavio se kako bi promovirao Slavoniju, družio se i stekao nova prijateljstva. Komunikativan je, društven i voli dobru šalu. Ljubitelj je domaće kuhinje – voli i zagorske i dalmatinske specijalitete.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Carla Culej (22)

Ugostiteljsko-turistička djelatnica Carla u ‘Večeru za 5’ prijavila se jer voli dobru hranu i zabavu. Dolazi iz Vinkovaca i vesela je te komunikativna djevojka. U slobodno vrijeme pohađa teretanu, izlazi i šeće svog psa. Najčešće kuha rižota i razne vrste piletine, a obožava meksičku kuhinju.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Stjepan Sertić (70)

Umirovljenik Stjepan dolazi iz Vinkovaca, komunikativan je i otvoren. Radio je kao profesor tjelesnog, a otkako je u mirovini, slobodno vrijeme koristi da bi pomogao drugima, družio se i kuhao. U emisiji ‘Večera za 5’ sudjelovao je 2019. godine, a to mu je bilo sjajno iskustvo pa je odlučio ponovno se prijaviti. I ovog puta očekuje dobro iskustvo, nova poznanstva i dobru zabavu.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.