Otkrivamo vam kako živi glumica koja je osvojila vaša srca

6150


Simpatična Gulgun

Gozde Kansu osvojila je simpatije gledatelja likom Gulgun. Gulgun gledamo kao požrtvovnu majku koja bezuvjetno voli svoga sina i podrška mu je bez obzira na njegove odluke. Iako se u seriji često njezin glas baš i ne čuje te se mora snažno boriti za ono što smatra ispravnim, u stvarnosti je potpuno drugačije. 

Gozde je lijepa i uspješna žena koja čvrsto stoji na svojim nogama. Kao mala plesala je balet, ali je prestala nakon što se počela debljati. U srednjoj se školi bavila novinarstvom za što je svojevremeno bila uvjerena da je njezin konačan izbor. 

Sve o turskim serijama PRATI NA OVOM LINKU.

Ipak, novinarstvo je zahtjevalo objektivnost, a Gozde voli komentirati i sanjariti. Želi se voditi osjećajima, a ne razumom. 

Priliku da upiše studij kazališta objeručke je prihvatila te je tada počela otkrivati svoju strast prema umjetnosti. Gozde je napisala i dvije pjesme od kojih je za jednu bila inspiracija smrt njezina djeda i kaže da su riječi te pjesme same krenule iz duše. 

Sve o turskim serijama PRATI NA OVOM LINKU.

Seriju “Zlatni kavez” ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte nakon emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

FOTO i izvor: Nova TV

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.