Osnažite samopouzdanje i bezbrižno zaplešite uz ovu pjesmu

488


Strah od bolesti, tjelesna udaljenost, smanjenje prihoda, gubitak posla, sve su to čimbenici koji su u posljednje vrijeme negativno utjecali na ljudsko samopouzdanje. Kako bi povratile narušenu emotivnu snagu u bendu, a i šire, ženske snage benda 058, Mara Jurčević i Jelena Bebić, udružile su snage i napisale motivirajuće stihove za novi singl “Dohvati val”

“Kreni, život je igra što šanse stvara” poticajni su stihovi kojima počinje nova, ljetna pjesma benda 058 iz Splita, a podsjećaju na činjenicu da nas svaki pad ojača i svako iskustvo koje nas tjera izvan konforne zone, gradi i približava nama samima.

“Ova pjesma je jedna poučna priča o životu i kako se odhrvati svim nedaćama te ostvariti svoje ciljeve, a pritom vjerovati u sebe. Bez samopouzdanja ništa nije moguće pa ga trebamo njegovati.”, pojašnjava Branko Mamut, koji je napisao poletnu glazbenu kulisu za ohrabrujuće stihove te dodaje kako ih doživljava: “U refrenu kao da čujemo nekoga od ‘gore’, koji nas potiče i ukazuje kakvi trebamo biti i kako se ponašati kroz život.”


Razigrani country aranžman, uz koji nećete moći ostati nepomični, osmislio je kompletan bend u sastavu: Jelena Bebić (vokal), Goran Grgurev (bubnjevi), Ivica Mihanović (bas), Predrag Lovrinčević (vokal, usna harmonika), Branko Mamut (gitara) i Vice Ercegović (električna gitara).

Lo-Fi video, koji prati singl “Dohvati val”, doslovno je bio ulovljen u trenutku, poput vala koji iznenada dolazi. Članovi benda nisu niti imali u planu snimati video spot, već su se okupili kako bi napravili službenu fotografiju za medije, iz čega se izrodio spontani Lo-Fi video spot. Baš kako u svojim stihovima kažu “Rođen ti si da živiš slobodno, dohvati val, dohvati val”, instinktivno su odlučili predstaviti ovaj opušteni Lo-Fi video, kojeg doživljavaju kao dokumentarnu bilješku jednog lijepog zajedničkog druženja.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.