Mirjana iz Karlovca sigurno neće uzeti 1000 eura! Za sve je kriv desert!

2825


Mirjanu desert koštao bodova: ‘Bilo je previše šlaga’

Konobarica Mirjana Vračar ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru je Mirjana dobila 37 bodova pa je time Đurđica i dalje na prvom mjestu. Desetke su domaćici dali Đurđica i Josip, dok su Adrian i Ljubica bili nešto kritičniji. Oboje su kritizirali desert, a Adrian je, misleći da tijesto u predjelu nije bilo domaće, kritizirao i pitu.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Pripravu večere Mirjana je započela desertom naziva ‘1001 noć’. “Možda ovo znači puno sastojaka”, komentirao je Adrian. “Sigurno su tu šlag i puno karamele”, dodala je Đurđica. Radilo se o kolaču dojmljivog imena – ‘Šeherezada’, u kojem glavnu ulogu zaista igra karamela. Uslijedilo je predjelo naziva ‘Umotano pod zvijezdama’. “Što bi motala pod zvijezdama”, zapitao se Adrian. Uskoro je Mirjana i odgovorila – radit će pitu od šampinjona i poriluka. Razvukla je pitu, a onda se okrenula glavnom jelu – ‘Bijelo u bijelome’. “To bi moglo biti bijelo meso u bijelom umaku”, komentirala je Ljubica. Uskoro je domaćica otkrila da će za glavno jelo spraviti paniranu piletinu sa sirom i vrhnjem. Uz glavno jelo, odlučila se Mirjana poslužiti i pire. Uskoro se okrenula pripremi za dolazak gostiju i posluživanje aperitiva.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Mirjana je bez treme dočekala ekipu, a pohvale je dobila i od Đurđice i Adriana. Gostima je za aperitiv ponudila domaći višnjevac, rakiju staru 15 godina i orahovac. “Popio sam rakiju staru 15 godina i mogu reći da je bila baš super”, otkrio je Josip. I Ljubica je bila zadovoljna svojim aperitivom, a onda je na stol stiglo predjelo.

‘Umotano pod zvijezdama’ prvo je stiglo pred kandidate. “Predjelo je lijepo izgledalo, i onaj miris, divno”, otkrila je Đurđica. Složio se i Adrian. “Pita je bila jako fina, gljive, poriluk, sve”. “Predjelo mi je bilo super, nisam ljubitelj poriluka, ali u kombinaciji mi je bio sasvim super, zadovoljan sam”, zaključio je Josip.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Uslijedilo je glavno jelo – piletina i pire krumpir. “Izgled glavnog jela mi se svidio, oblačići od pirea sa zelenim ukrasima”, komentirala je Đurđica. Ljubici je, pak, bilo preobično. “Okus je bio fin, piletina se topila, sir između, baš je bilo fino”, dodala je Đurđica. Ekipi se glavno jelo svidjelo. “Piletina je bila ukusna i sočna”, zaključio je Adrian. “Okus glavnog jela mi se svidio, kombinirala je puno stvari koje su se stopile, nisu bile slane, savršeno”, zaključio je i Josip.

Šeherezada je ekipi stigla za kraj. “Izgledom baš i nije što sam htjela, ali što je tu je”, rekla je Mirjana o desertu. “Malo je bio premekan, trebao je biti kompaktan”, komentirala je i Ljubica. “Kreativan je bio”, Đurđici je kolač izgledao dobro. “Bio je jednostavan okus”, zaključio je Adrian. Uslijedili su ekipi prigodni pokloni, a potom i iznenađenje – Nikola Karapandža zasvirao je harmoniku i zapjevao. Večera se u veselom tonu privela kraju.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.