Posve drugačije iskustvo! Izborom oblika, boje i materijala utječete na svoju osobnost

541


U skladu s tržištim trendovima koji kontinuirano pokazuju porast online kupovine, ne samo zbog krize izazvane pandemijom Covid-19, na tržištu se pojavio novi brand, Mintglasses webshop, koji nudi jedno posve drugačije iskustvo kupovine naočala.

“Potaknuti razvojem mrežne trgovine i usluge, te svojim dugogodišnjim iskustvom u prodaji naočala, odlučili smo stvoriti Mintglasses”, poručuju iz Mintglasses te najavljuju i proširenje na tržište cijele Europske unije.

Dioptrijske naočale su medicinski proizvod, posve individualan i personaliziran. Sastoje se od okvira i naočalnih leća za različite vrste korekcije ili zaštite očiju. Osim što se upotrebljavaju za ispravljanje optičkih pogrešaka vida, dioptrijske naočale sve više služe i kao ukras na licu. Okvirima za naočale, kao modnim dodatkom, moguće je obogatiti prirodnu ljepotu lica, ali i prekriti sitne nedostatke. No, nije sve u izgledu pa je iznimno važna i funkcionalnost i udobnost odabranih okvira. Okviri moraju biti lagani, ugodni za nošenje i izrađeni od kvalitetnoga materijala s neutralnim utjecajem na kožu lica kako ne bi izazvali alergije na koži.


Mintglasses su moderne, urbane naočale izrađene prema vašoj dioptriji i prilagođene vašim potrebama. Mintglasses su kompletno proizvedene unutar EU, te da su rađene od najkvalitetnijih materijala, kao što su acetatna plastika i titan.

Naočalne leće, korištene za izradu naočala, proizveli su vodeći svjetski proizvođači.

Izborom oblika, boje i materijala utječete na svoju osobnost. Bilo da želite izraziti dinamičnost ili smirenost, ekstravaganciju ili decentnost, odaberite za sebe dioptrijski okvir iz bogate kolekcije.

Mintglasses možete pronaći na https://mintglasses.com/ te na Facebook stranici Mintglasse i Instagram stranici.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebook te Instagram profilu.