Zbog njega je jedna djevojka došla čak iz Australije! Zgodni Mario otkrio detalje koje do sada niste znali o njemu

4411


Mario Regelja slovi za jednog od najvećih frajera na estradi. Od kako je s bendom Ljubavnici doslovno osvojio domaći eter, obožavateljica je svaki dan sve više i više.

Dečki ubrzano spremaju novu pjesmu, a nema sumnje da će s njom opet osvojiti You Tube i biti visoko u trendingu kako to i inače budu. Naime, Ljubavnici su jedini domaći bend koji gotovo sa svakom pjesmom uđu u top5 na You Tube-u, a osim u Lijepoj Našoj, jednako dobre rezultate imaju i u Sloveniji.

No prije nove pjesme, malo vrućih pitanja za Marija…


Najveći blam na gaži?

Kako smo imali bezbroj gaža za redom, otprilike 3 do 4 tjedno, znalo mi se dogoditi da više nisam znao u kojem klubu sviramo, ni u kojem gradu, pa sam prilikom pozdrava na početku nastupa pobrkao dane i grad u kojem pjevam.

Najljepša uspomena s nastupa?

Najljepše su mi uspomene zapravo svaki prvi nastup prilikom objave nove pjesme jer je poseban osjećaj i uvijek se iznenadim kako naša publika brzo nauči i zavoli naše pjesme.

Nezgoda tijekom snimanja spota?

Na snimanju spota “Ne zaboravi me”, pojedine kadrove smo snimali noću na zabačenoj plazi gdje nema struje. Koristili smo agregat za rasvjetu i ostalo, no u jednom trenu agregat je prestao raditi i pregrijao se, ostali smo tako par sati u mrklom mraku daleko od svega.

Što je najluđe napravila neka obožavateljica?

Imamo vjernu publiku koja nas uvijek prati gdje god sviramo. Često prevale zbog nas stotine kilometara, a najluđa obožavateljica je došla čak iz Australije samo na naš koncert.

Čega se najviše sramiš?

Ne razmišljam na taj način, stojim iza svojih djela i riječi, vjerodostojan sam i ponosan na sve što smo do sad kao bend ostvarili.

Na što si najponosniji?

Ponosan sam na svoj bend i prvenstveno na svoje kolege glazbenike ali oni su i moji najbolji prijatelji. Jako mi je važno da smo ekipa koja se međusobno podržava i da vjerujemo i volimo glazbu koju stvaramo.

Koje sve nadimke imaš?

A to treba pitati moju ekipu i bend, to su naše interne stvari, ipak mi je najdraže kad me zovu po imenu i neka na tome i ostane.

Kakve ti djevojke najprije zapadnu za oko?

Lijepe, nasmijane i one koje pjevaju pjesme Ljubavnika.

Plavuše ili crnke?

Crvenokose!

Vitke ili manje vitke?

Slatke!

Da možeš na jedan dan biti netko drugi, tko bi bio i zašto?

Bio bi James Bond, spasio bi svijet i kraj sebe imao najljepšu djevojku.

Kakvi su planovi za dalje?

Upravo snimamo novi singl i novi spot koji ćemo objaviti tradicionalno za Valentinovo i jedva čekamo koncerte.

FOTO: Matija Škalić

Redakciju pratite i na Facebook te Instagram profilu.