Jeste li čuli za SkillBox? Sjajno mjesto na kojem možete učiti od najboljih

620


SkillBox je regionalna digitalna platforma koja okuplja istaknute pojedince iz različitih područja. Zamišljena je kao jedinstveno mjesto na kojem svi mogu učiti od najboljih! Bilo da želite nadograditi svoje znanje ili naučiti nešto potpuno novo, sada će to biti moguće učiti od mentora čije karijere, znanje i iskustvo mogu poslužiti kao inspiracija iz prve ruke. Oni su predavači s od kojih možda nikada niste pomislili da ćete imati priliku učiti. Potpuno suprotno uvreženom mišljenju kako je njihovo mentorstvo rezervirano samo za neke posebne ljude, oni su se rado odazvali ideji našeg projekta jer žele svoje znanje prenositi dalje svima koji će ići njihovim putem jednoga dana.

Cilj nam je ponuditi kvalitetan sadržaj, inspiraciju i znanje o različitim vještinama i karijerama onih koji se ističu izuzetnim uspjehom u svom području. Tematska područja koja SkillBox obrađuje su umjetnost, sport, gastronomija i kulinarstvo, dizajn, znanost i tehnologija, poduzetništvo i mnoga druga. Naša misija je podići svijest o potrebnim vještinama za razvoj karijera i ulozi znanja, talenta, a ponekad i sreće u ostvarenju uspjeha.

Glavnu ulogu u tome imaju naši predavači koji su prepoznali zajednički interes i priliku da njihovo znanje i iskustvo bude preneseno na druge te postane svojevrsna ostavština. U prvom valu predstavljanja velika čast na je bila imati predavače kao što su Aleksandar Stanković (urednik i novinar emisije Nedjeljom u dva, HRT), Žana Goić Petričević (leadership executive), Ante Gelo (glazbenik, aranžer i producent), Niko Pulić (profesionalni vozač utrka), Matija Vuica (modna dizajnerica, kostimografkinja), Ivan Pandžić (novinar 24sata), Denis Mahmutović (novinar 24sata), Vanja Vascarac (redatelj), Alen Sesartić (koreograf i plesač).

Iako smo predstavili prve predavače, redovito pripremamo i snimamo nove koje ćemo također uskoro predstaviti. Ne možemo otkriti imena, ali možemo otkriti da se radi o uglednom PR stručnjaku za odnose s medijima i stručnjak za političku komunikaciju poznat u cijeloj regiji, svjetski poznatom sportašu i velikom regionalnom rock glazbeniku. U planu je da ih predstavimo do kraja godine te ćemo time ujedno najaviti i drugi val predavača koje smo pripremili.

Organizatorice, urednice i producentice projekta su Lida Hamar Paladin i Ivana Radovniković Marković.

Skill Box je izuzetno zahtjevan projekt, na njemu intenzivno, svakodnevno radimo godinu i pol dana. Sve smo osmislile same, naučile jako puno toga, uspješno se snašle u svim izazovima koji su se tijekom realizacije našli pred nama. – rekle su Ivana i Lida te dodale – Platforma je koncipirana kao jedino mjesto na kojem se nalaze predavanja svih naših predavača i ona su isključivo napravljena kroz videa. Svaki predavač ima deset lekcija u kojima obuhvaća zasebno neke teme, koje se tiču isključivo njega. Svaka tema je u trajanju u prosjeku do 10 minuta, tako da imamo do maksimalno 90 minuta video materijala.

Skill Box otvara jako puno mogućnosti, tako da već u svom planu ima dogovorene panele, a u planu su i predstavljanja na pojedinim konferencijama.

Fokus je sada na ”awareness kampanji” i stvaranju što veće baze pretplatnika zbog kojih je ovaj sadržaj i napravljen, a paralelno se odrađuju snimanja novih predavača.

#skillbox #skillboxclub #lms #digitalnaplatforma #uciodnajboljih

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.