Ivanić priprema super vikend za cijelu obitelj! Ovo nemojte propustiti

2087


“BEREMO JABUKE 04.11. – voćnjak Obreška

Iako je svjetski dan jabuka iza nas, još nije kasno da kroz obiteljsko sudjelovanje u berbi jabuka svojoj djeci približite ovo zdravo i korisno voće i da se svi dobro zabavite.

Naime u ovu subotu 04.11.2023. od 9.30h udruga Djeca za bolji svijet organizira branje jabuka na voćnjaku Obreška, jednom od najvećih voćnjaka u RH, koji je u vlasništvu tvrtke Moslavina voće u mjestu Bešlinec u okolici Ivanić Grada. 

Nakon branja i učenja o jabukama predviđen je ručak u kleti obitelji Kunek “Stari Mlin” u Kloštar Ivaniću (ručak je stvar slobodnog izbora). Tamo sve posjetitelje osim ugodnog ambijenta i fine hrane čekaju i mnoge životinje koje se na imanju nalaze, od pataka, gusaka, zečeva, pasa, mačaka pa do jelena lopatara. tako da će sigurno biti puno razloga za igru.


Na kraju  u planinarskoj kući Društva prijatelja prirode Ivanić Grad u Graberju Ivanićkom za sve posjetitelje biti će organizirana edukativna radionica Šuma oko nas kroz koju će  djeca ali i odrasli imat prilike osim raspoznavanja brojnog drveća i biljaka naučiti i zašto je šuma bitna, zašto je bitno boraviti u prirodi, zašto je bitno čuvati šumu i okoliš itd…


KOTIZACIJE NEMA, BRANJE I JABUKE KOJE SE NABERU SE NE PLAĆAJU, RADIONICA SE NE PLAĆA, JEDINO SE PLAĆA RUČAK (što je stvar osobnog izbora). PRIJEVOZ JE U VLASTITOM ARANŽMANU. STOGA POŽURITE SA PRIJAVAMA JER BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!!!!!!!

LOKACIJA: Voćnjak Obreška, Bešlinec  https://maps.app.goo.gl/Pre9RoUF62emFar59  
VRIJEME: 04.11.2023. 9.30h

Prijave na link https://forms.gle/kvhnEGzzaTyR5ui1A
FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.