Iva živi nedaleko Bjelovara i prava je majstorica s kuhačom! Ipak, jedan kandidat joj je našao zamjerku

1906


Iva oduševila ekipu, samo je Goran imao manje zamjerke: ‘U desertu pufići od šlaga nisu bili jednake veličine’

Komercijalistica Iva Matić ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je sjajnih 39 bodova! Oduševila je Darinku, Željku i Andreja koji su joj dali desetke, a nešto kritičniji bio je Goran pa je dao domaćici devet bodova. “Peka je bila mrvicu jače pečena i na desertu ‘pufići’ od šlaga nisu bili jednake veličine”, zaključio je.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Pripravu večere započela je glavnim jelom – ‘Maminim ručkom’. “Mama je naložila i sve stavila u peku, mama radi glavno jelo”, kroz smijeh su prognozirali Andrej i Goran. Gosti su se radovali teletini ispod peke, a uskoro je Iva otkrila da je to prvi put da je radi na takav način – u pekaču. “Vjerujem u sebe”, ustvrdila je. Uskoro je na red došao desert – ‘Miriše na Božić’. Goran je prognozirao da će sigurno mirisati cimet! Uskoro je domaćica otkrila da se radi o torti od mrkve koje će ekipi poslužiti u vidu malih tortica. Za kraj, Iva se okrenula pripravi predjela – ‘Izliveni užitak’. “Juha!”, uzviknuo je Goran. “Možda krem juha od mrkve”, dodala je Ivina kuma Željka. Uskoro je domaćica otkrila da radi slanu zlevanku.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Iva je uskoro privela pripravu večere kraju, a onda se okrenula pripremi za dolazak gostiju. Domaćica je ekipi za aperitiv ponudila domaću rakiju, višnjevac, ribizlu i medicu. “Kuma na dočeku nije bila nervozna”, pohvalila je domaćicu Željka. “Pila sam medicu, bila je ukusna, fina, baš domaća”, zaključila je Darinka.

Uslijedilo je predjelo – ‘Izliveni užitak’. “Predjelo je bilo lijepo posloženo, lijepih boja”, komentirala je Darinka. “Sve lijepo, lijepo dekorirano”, dodao je Goran. “Bilo je fino, u kombinaciji s kiselim vrhnjem je bilo baš fino”, zaključio je konobar. “Predjelo je bilo izvanrednog okusa”, svoje je mišljenje otkrio i oduševljeni Andrej.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Glavno jelo – teletina s povrćem, stigla je pred goste kao zvijezda večere. “Jako lijepo, meso, krumpir, mrkva – sve super”, pohvalila je Darinka. Kuma Željka pohvalila je i boje na tanjuru svoje prijateljice. “Meso je bilo ukusno, mekano, mrkva i krumpir također”, zaključila je Darinka. Goran je također pohvalio peku, uz sitnu zamjerku na račun mesa. “Okus peke je bio dobar, bilo je ukusno”, zaključio je Andrej.

Stigao je pred ekipu za kraj i desert – tortice od mrkve. “Izgled je bio fora i simpatičan. Okus je bio sladak, ukusan”, pohvalio je izgled deserta Andrej. “Okus je bio fantastičan jer je bilo cimeta, kojeg obožavam”, složila se i Darinka. Pohvale su stigle i od ostatka ekipe, a onda je za kraj Iva ekipi udijelila poklone.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Iva je ekipi predstavila i svoje iznenađenje – svog nećaka Gabrijela, koji je zasvirao bubnjeve. Zadovoljna Iva svoju je večeru za kraj ocijenila uspješnom!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.