Znate li tko ovaj tjedan kuha u Večeri za 5? Evo tko će vas zabavljati narednih dana

3966

Ugostitelj Andrej otvara novi tjedan ‘Večere za 5’! Idemo u grad sira!

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u dvije županije, a prvi dan gledatelje vodi u grad sira – Bjelovar. Kandidate će prvog dana ugostiti ugostitelj Andrej. U goste mu stižu komercijalistica Iva, konobar Goran, vlasnica kozmetičkog studija Željka i domaćica Darinka.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Andrej Bublić (43)

Ugostitelj Andrej dolazi iz Bjelovara te će u svom domu dočekati protukandidate. Ovaj diplomirani inženjer tehnologije trenutno radi u ugostiteljstvu i ima svoju tvrtku. U ‘Večeru za 5’ se prijavio zbog novog iskustva i iz znatiželje, a za sebe će reći da je komunikativan, vedar i brzoplet. Obožava sport, posebno veslanje, a voli se i družiti sa svojim prijateljima. Preferira mediteransku kuhinju, a voli jesti i zagorske specijalitete.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Iva Matić (28)

Komercijalistica Iva dolazi iz Kapele, a ekipu će ugostiti u Bjelovaru. Trenutno je na porodiljnom dopustu, a upravo sa svojom djecom najviše voli provoditi vrijeme. Za sebe voli reći da je prilično pričljiva, komunikativna, vesela, vedra, voli raditi i pomagati drugima. Obožava tradicionalnu kuhinju te je, kaže, jako brzopleta.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Goran Radotović (38)

Konobar Goran dolazi iz Bjelovara te će upravo tamo ugostiti protukandidate. Po zanimanju je konobar i automehaničar, a u slobodno vrijeme posvećen je svojoj djeci kao i vinogradu kojeg s ljubavlju obrađuje. Temperamentan je, voli se zezati, komunikativan je i druželjubiv. Voli eksperimentirati u kuhinji, obožava isprobavati nova jela, a mana mu je serviranje.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Željka Šetaj (33)

Vlasnica kozmetičkog salona dolazi iz Kenđeloveca, slobodno vrijeme voli provoditi sa svojim sinom te društvom. U ‘Večeru za 5’ prijavio ju je suprug koji uživa u finim nedjeljnim ručcima svoje supruge. Tijekom tjedna, kaže Željka, voli spravljati jednostavniju hranu budući da vodi kozmetički salon pa joj malo slobodnog vremena ostane za kuhinju. Za sebe će reći da je u kuhinji kreativna, ali i neuredna.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Darinka Đuran (59)

Domaćica Darinka dolazi iz Križevaca, a u ‘Večeru za 5’ odlučila se prijaviti nakon što joj je i kći sudjelovala u showu. Voli kuhati, emotivna je i vesela, vedra osoba. Voli ići na ples i družiti se s kolegicama, šetati u prirodi i jesti kolače i štrukle. Ljubiteljica je tradicionalne kuhinje.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.