(FOTO) Katarina iz Virovitice dovela “Lepu Brenu” i napravila lom! Ipak, dobila je i kritike!

5791


Kartonska Lepa Brena i duo sa sintesajzerom digli atmosferu kod Katarine! Iako su svi bili zadovoljni, Marina je dala svega sedam bodova

Novi tjedan ‘Večere za 5’ otvorila je računovotkinja Katarina Maloča. Za svoju večeru dobila je 36 bodova! Desetke su joj udijelile Maja i Timoteja, dok je Dubravka zbog preslanog glavnog jela dala Katarini devetku. Najstroža je bila Marina – koja je dala svega sedam bodova domaćici. “Predjelo je bilo preslano, atmosfera zategnuta, domaćica u redu, ali to je moja današnja ocjena”, objasnila je.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Pripravu večere Katarina je započela predjelom kojem je nadjenula isti naziv. “Pa predjelo”, kroz smijeh je komentirala Timoteja i dodala da joj se sviđa naziv predjela! “Čini mi se da je osoba koja kuha zagonetna”, dodala je Marina i pretpostavila da će se jesti pogačice s kulenom. Katarina je uskoro otkrila da se zaista radi o tikvicama, a uz njih je poslužila i nareske. Uslijedilo je glavno jelo – ‘Glavno jelo’. “Ne znam zašto nema imena, moglo je biti neko ime”, komentirala je Dubravka. Marina je prognozirala svinjetinu. Pečena svinjetina s polama od krumpira i kiselim zeljem bila je jelo koje je Katarina namijenila damama. Za kraj, Katarina je spravila desert. “To će biti štrukle ili nešto od jabuka”, pretpostavila je Marina. Lisnato s jabukama posljednje je jelo koje je Katarina spravila pred dolazak gostiju.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Katarina je uskoro svoje protukandidatkinje dočekala uz prigodne aperitive. Tijekom dolaska dama, shvatile su gospođe da se Timoteja i Katarina znaju, a onda je uslijedila i ponuda aperitiva – liker od suhe šljive, šljivovica i višnjevac. “Tina je jako komunikativna i otkačena na neki način”, otkrila je Marina. “Prvi dojam o Tini je da je otkačena i komunikativna”, složila se i Maja.

Uskoro je stiglo predjelo. Tikvice i naresci stigli su prvi pred goste, a Timoteja je odmah pohvalila izgled predjela. “Super je bilo”, dodala je. “Bilo bi mi draže da nam je bilo na tanjuru”, komentirala je Marina. “Predjelo je bilo super”, dodala je. “Malo je neutralno bilo”, zaključila je, pak, Dubravka.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Glavno jelo stiglo je u vidu svinjetine, kiselog kupusa i pola od krumpira. “Malo je bilo previše, ali u redu je bilo”, otkrila je Marina. I sama domaćica je otkrila kasnije da joj je žao što je pretrpala tanjur, no objasnila je da ne voli bacati hranu.

Bezimeni desert posljednji je stigao pred dame. “Desert je izgledom bio privlačan”, pohvalila ga je Maja. “Obilno, veliko je izgledao”, dodala je Dubravka. “Desert je pun pogodak, volim takve deserte”, dodala je Marina. Djevojke su pohvalile Katarinu i njezine sposobnosti, a desert je oduševio sve.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Za kraj, domaćica je ekipi udijelila poklone, a potom je uslijedilo i iznenađenje – duo na sintesajzeru i kartonska Lepa Brena! “Nije Arena, nema Prijovićke, ali pjevačica Jasna je odradila totalni turbofolk u mojoj kući! Mislim da neće nitko ništa krivo shvatiti! Pozdrav Lepoj Breni”, kroz smijeh je zaključila Katarina.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.