Ovaj tjedan imamo samo žene u Večeri za 5! Dolaze iz lijepog grada poznatog po dobrim ljudima

6512

Ženski tjedan u Slavoniji! Simpatične dame žele pobjedu.

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u Virovitičko-podravsku županiju, a pobjedu će odnijeti jedna kandidatkinja!

Pred nama je, naime, ženski tjedan kulinarske emisije. Prva dama koja će goste dočekati je računovotkinja Katarina iz Virovitice.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Katarina Maloča

Računovotkinja Katarina dolazi iz Virovitice, a u ‘Večeru za 5’ odlučila se prijaviti zbog kulinarskih sposobnosti i novog iskustva. Komunikativna je, simpatična i aktivna, a vrijeme vodi provoditi s prijateljima, ali i sa svojim kućnim ljubimcima. Voli kuhati jela svjetskih kuhinja, no omiljena su joj jela s piletinom. Voli se baviti uređenjem interijera te je svoj dom ukrasila dekoracijama koje je sama izradila.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Maja Radić Kajzer

Prodavačica Maja dolazi iz Virovitice, a u ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva. Za sebe će reći da je simpatična i samozatajna, a dodaje i da voli čitati, kuhati te brinuti za svoju djecu. Najčešće kuha domaće specijalitete i tradicionalna jela.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Timoteja Pančić

Timoteja dolazi iz Suhopolja, po zanimanju je konobarica, no zaposlena je kao spremačica u školi. U ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva, poznanstva i dobre zabave. Komunikativna je, simpatična i stalno u pokretu. U slobodno vrijeme trenira, provodi vrijeme sa svojim sinom, voli kuhati i peći kolače. Obožava domaće specijalitete i tradicionalnu kuhinju, posebno kontinentalnu.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Marina Parić

Marina dolazi iz Antunovca i po zanimanju je kuharica. Hobiji su joj kuhanje, pletenje, heklanje i izrada dekoracija, a usto uživa u bračnom životu. U emisiju se prijavila zbog novih poznanstava i želje da ostalima pokaže kako kuha. Ljubiteljica je kontinentalne, ali i mediteranske kuhinje.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Dubravka Holec

Kuharica Dubravka dolazi iz Virovitice, a u ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva i zabave. Od nje možemo očekivati tradicionalne specijalitete i domaću kuhinju. Posjeduje vrt, voli kuhanje te je brižna supruga i majka.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.