Frizeri i kozmetičari pomažu! Pridružuju im se i brojna poznata lica

1070

Nakon velikog potresa koji je krajem godine pogodio Hrvatsku teško je stradala Sisačko-moslavačka županija, a najviše Petrinja i Glina. Stanovnici su ostali ne samo bez krova nad glavom nego i bez svojih salona u kojima su radili. Potaknuti cijelom situacijom s kojom su se i sami nosili, frizeri i kozmetičari krenuli su u pomoć svojim kolegama.

Do sada je upućena pomoć za više od 25 frizerskih i kozmetičkih salona u vidu sitnijeg inventara i opreme. Na svu sreću, na području Banije nema kozmetičkih salona gdje je nastupila totalna šteta, a oni koji su stradali u međuvremenu su zbrinuti. Preostala tri frizerska salona u potpunosti su srušena do te mjere da se kolegama nije dopustilo niti da pristupe poslovnim prostorima kako bi došli do svoje opreme. Upravo za njih se i pokreće ova akcija pomoći kako bi se prikupila sredstva za kupovinu novog inventara i frizerske opreme.

Početak akcije za prikupljanje donacija „Frizeri i kozmetičari kolegama na Baniji“ obilježiti će se na godišnjicu zagrebačkog potresa simboličnim friziranjem osoba iz javnog života

22. ožujka (ponedjeljak) 2021. od 15 sati do 17 sati

u Obrtničkom prolazu zgrade Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49

Svoj dolazak na akciju potvrdili su Uršula Tolj, Mario Sedmak, Anica Kovačević, Tihana Harapin Zalepugin i Katarina Mamić, te se očekuje dolazak i drugih javnih osoba koje će podržati ovu inicijativu.

FOTO: unsplash.com

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.