Adrian iz Karlovca RAZVALIO! Kuhao je i za Baracka Obamu, a sada je oduševio svoje sugrađane

2485


Presedan, ali i veliko oduševljenje u ‘Večeri za 5’! Adrian kuhao i za Baracka Obamu, a sada oduševio dame

Student Adrian Gostevčić ugostio je ekipu četvrtog dana ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je maksimalnih 40 bodova! Domaćin je oduševio Ljubicu, Đurđicu i Mirjanu, dok je Josip bio odsutan iz privatnih razloga. Prvi put u ‘Večeri za 5’ nastupilo je stoga pravilo da za kandidata u odsutnosti domaćin dobiva maksimalan broj bodova.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Pripravu večere Adrian je započeo glavnim jelom ‘Fill De Vil’ – punjenom teletinom. “Jesi mogao kompliciranije”, kroz smijeh je komentirala Mirjana. “De Vil mi djeluje kao vražićak”, dodala je Đurđica. Tijekom priprave večere otkrio je Adrian da je u Americi kuhao i za Baracka Obamu, koji je njegovim jelom bio zadovoljan. “Skuhao sam mu nešto slično našoj pašticadi”, otkrio je domaćin i dodao da Obama obožava tartufe. Uz teletinu je ekipi spravio i umak od gljiva, a potom se Adrian okrenuo ‘Jesenjoj berbi’. “Ovo se razumije, tu bi bio taj kesten”, otkrila je Mirjana. “Možda će biti i bundeva u slatkoj varijanti”, dodala je Đurđica. Uskoro je domaćin otkrio da će spraviti tiramisu na svoj način. U desert je Adrian spario i kesten pire i bundevu. Za kraj – domaćin je ostavio predjelo. Odlučio je spraviti juhu od đumbira i mrkve – ‘Spicy Bunny’. Domaćin je spravio večeru, a onda se okrenuo pripremi za dolazak gostiju. No, na broju nisu bili svi – Josip nije stigao na večeru kod Adriana.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Dok je domaćin čekao s aperitivima, djevojke su se pitale gdje je Josip. Uskoro je toga postao svjestan i Adrian. “Bio sam iznenađen, Josipa nema i očekujem da će se pojaviti, ali njega nema”, komentirao je domaćin. Večera se i bez Josipa nastavila, a uskoro je Adrian djevojkama ponudio aperitive – aroniju, slavonsku šljivovicu, višnjevac, rogač i orahovac te sok od naranče za Đurđicu. “Tako lijepo od njega”, komentirala je Đurđica. “Bio je simpatičan na aperitivu, malo zbunjen, vrlo slatko”, dodala je. “Bez imalo treme, pozitivan, bez stresa, to sam i očekivala”, zaključila je, pak, Mirjana.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Uskoro je pred dame stigla juha od đumbira i mrkve. “Izgled predjela fenomenalan, fina, gusta juhica, kapljice bučinog ulja, fenomenalno. Bila je savršena”, oduševljena je bila Đurđica. “Okus je bio fenomenalan”, dodala je Mirjana. Uskoro je stiglo i glavno jelo – ‘Fill De Vil’. Rolana teletina s punjenjem od kruha – uz umak od gljiva i salatu servirao je Adrian za glavno jelo. “I glavno jelo mi je bilo ok, teletina napokon”, komentirala je Mirjana. “Lijepo i primamljivo”, dodala je Đurđica o izgledu glavnog jela. “Ta teletina rolana, uspjelo mu je da se ne raspada, stvarno nisam ništa manje ni očekivala”, puna riječi hvale je bila Mirjana. “Bilo je sočno i dobro začinjeno”, zaključila je Ljubica.

Desert je stigao za kraj večere kao ‘Jesenja berba’. “Izgled je bio super, ona naranča gore, kremice, bio je jako lijepog izgleda. Okus fenomenalan, savršeno”, komentirala je Đurđica. “Topi se u ustima”, dodala je Ljubica. Ekipu je Adrian oduševio svojim kreativnim i ukusnim jelima, a svidjeli su im se i prigodni pokloni. Za kraj, Adrianovo iznenađenje u vidu vina i crtanja alpake do kraja je dirnulo, ali i nasmijalo dame.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.