Znate li zašto ove dame imaju savršenu boju kosu?

364


Schwarzkopf Professional okuplja vrhunske stručnjake kroz koncept Master salona s posebno osmišljenim programom za kontinuiranu edukaciju, razvoj i unaprjeđenje profesionalnih vještina. Tako su jučer članovi Master salon programa imali priliku upoznati se s novostima koje u Hrvatsku donosi jedan od vodećih svjetskih brendova za kosu. Schwarzkopf Professional tim predstavio je nekoliko potpuno novih i brojne poboljšane proizvode iz linija BlondMe i Session label koje su na tržištu već prepoznate kao nezamjenjivi saveznici najboljih frizera.

BlondMe linija za njegu najzahtjevnije, plave kose, poznata je po besprijekornim rezultatima, no i dalje inzistira na poboljšanjima i inovacijama. Tako su ovoga puta iz BlondMe linije predstavljena dva nova proizvoda, suhi šampon u pjeni (Dry Shampoo Foam) i maska (Golden Mask) koja učvršćuje unutarnju strukturu kose. Šampon za suho pranje uspješno otklanja višak masnoće i neugodne mirise, osvježava tonove plave, podiže volumen, omekšava vrhove i pri tome ne ostavlja nikakav trag, dok maska zaglađuje površinu vlasi i time osigurava sjaj. Tijekom upotrebe pretvara se iz kreme u pastu, kako bi se postigao efekt čahure, a ne utječe na boju.

BlondMe Lift&Blend formule posebnu pažnju posvećuju zreloj kosi. Kako bi boja bila što prirodnija, bez bojazni da se delikatna struktura ošteti, Lift&Blend donosi šest novih nijansi koje se mogu međusobno miješati s ciljem postizanja sofisticiranog izgleda. Osim napredne tehnologije kojom dubinski štiti kosu i osigurava glatkoću te ujednačene rezultate, Schwarzkopf Professional brine i o smanjenju ugljičnog otiska, stoga ovi proizvodi dolaze u pakiranjima od 100% recikliranog aluminija i plastike, dok je kutija izrađena od 93% recikliranog kartona.


Predstavljeni noviteti u stiliziranju kose koji odgovaraju na zahtjeve posljednjih trendova

Pet posve novih i sedam poboljšanih proizvoda linije Session label pomažu ukrotiti, nahraniti i zaštiti kosu, a pri tome dodaju volumen bez da opterećuju kosu. Sprej prije feniranja (The Thickener) uz pomoć hidroliziranog pšeničnog proteina i pantenola podiže kosu, dodaje volumen i čini ju gušćom. Krema za kovrče (The Definer) oblikuje i „kontrolira“ kosu, a ostavlja ju mekanom i nahranjenom, bez osjećaja skorenosti. Mat pasta (The Paste) za stiliziranje sadrži vosak iz bobica i škrob tapioke te daje fleksibilnu teksturu i veći volumen. Škrob tapioke i pantenol nalaze se i u spreju za nedovršeni izgled (The Texturizer) koji daje laganu teksturu i volumen za veću punoću kose i razbarušen izgled, uz osjećaj nahranjenosti. Novost u Session Label liniji je i završno ulje (The Serum) koje pomaže zagladiti, ispolirati i dodati svilenkasti sjaj na površinu kose, bez opterećenja.

Poboljšane verzije provjerenih uspješnica Session label linije proizvoda

Višenamjenski balzam (The Miracle) ne opterećuje kosu, a stvara zaštitni sloj na površini koji sprječava mehanička oštećenja. Lagana pjena za volumen (The Mousse) u trenu podiže kosu od korijena. Prah za stiliziranje (The Powder) s lava kamenom osigurava fino raspršivanje i željeni volumen, fleksibilnu teksturu i trenutno prianjanje. Sprej sa soli (The Salt) stvara teksturu kod završne obrade, omogućava prirodno kretanje kose i definira frizuru bez opterećenja. Pasta za oblikovanje srednje jačine (The Mud) daje mat izgled kose, bez da ju ostavlja grubom na dodir. Tu je još i lagana brzosušeća formula s mikro finim raspršivanjem (The Flexible) koja omogućava fiksiranje i kontrolu tijekom rada. Za maksimalnu kontrolu i nepogrešivu završnu obradu zaslužan je (The Strong) sprej za učvršćivanje. Savršen kad treba ukrotiti neuhvatljive vlasi i održati frizuru na mjestu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.