Znanje je moć! Upoznajte pomoćnika zdravlja svake žene

476


VaGel je gel namijenjen ženama za održavanje, ali i vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama.

Bolja budućnost počinje vlastitom brigom za zdravlje, a zdravlje žene ima posebnu ulogu u tome. Znanje je moć! Bez obzira na dob ili dio svijeta u kojem živi, svaka žena ima pravo biti upoznata sa svim raspoloživim mogućnostima održavanja vlastitog zdravlja. Ne znamo kada i zašto je intimno zdravlje žene postalo predmetom srama i kada i zašto se prestalo pričati o njemu i njoj. Uska, prevelika, čvrsta, mala, suha, neprilagodljiva, vlažna, s mirisom ili bez, ona je odraz naših fizioloških i emotivnih stanja.

Za razliku od zapadnjačke kulture, koja hoda potpuno nesvjesna važnosti mišića zdjelice, kod azijskih kultura zdjelica je stup ženskog zdravlja. Kompleks mišića koji drži reprodukcijske organe, organe probave, drži mjehur na svom mjestu, ali čini i kralježnicu zdravom. Žena istočnjačke kulture koristit će proizvode za održavanje, ali i vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama i to je obavezno nakon porođaja, jer se time znatno pospješuje oporavak. Smatraju to ulaganjem u budućnost, u fizičko i mentalno zdravlje i intimno zadovoljstvo tijekom cijelog života.


Pravovaljano vlaženje (lubrikacija) je nužna za unutarnju njegu. Vaginalna sredina izrazito je kisela, a narušavanje pH-vrijednosti uzrokuje promjenu biološke ravnoteže te dolazi do nerazmjerna rasta bakterijskih i gljivičnih uzročnika. Ne moramo pojašnjavati što se sve događa u tom slučaju budući da se svaka od nas barem jednom suočila s problemima pojačanog iscjetka promjenom mirisa ili crvenila, svrbeža, ali i boli prilikom odnosa, ili mokrenja.

Snaga prirode, tisućljetno istočnjačko iskustvo i tradicija te zapadnjački spoj prirodnih sastojaka i znanja u proizvodnji kozmetičkih proizvoda, pretočeni su u liniju novih, visoko funkcionalnih, inovativnih proizvoda DermaWise. Osnovna linija proizvoda usmjerena je na probleme s kojima se suočava sve više osoba, a o kojima se nerado priča. Nakon višegodišnjeg istraživanja, sa svojim timom, VaGel je osmislila i proizvela poduzetnica Dubravka Mandić iz Osijeka. 

VaGel, pomoćnik zdravlja svake žene

VaGel je gel namijenjen ženama za održavanje, ali i vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama. Idealan je za žene koje su izgubile elasticitet i tonus vaginalnih stijenki uslijed porođaja, starenja, operativnih zahvata i menopauze, ispitan je pod nadzorom ginekologa. Redovitim korištenjem poboljšat će osjetljivost i intimno zadovoljstvo, te će potaknuti toliko važno prirodno vlaženje. Mnoge mlađe žene osjetit će neposredne učinke odmah nakon prve primjene gela, a gel će osobito olakšati život ženama s vaginalnim problemima kao što su: suhoća rodnice, nedostatak elastičnosti i opuštenost vaginalnih stijenki.

Ovaj prirodni gel, bez sintetičkih boja i mirisa, kombinira jedinstvena svojstva dvaju izvanrednih biljnih ekstrakata: manjakani i hamamelis, koji pomažu ženama da vrate elastičnost i čvrstoću vaginalnih stijenki.

Manjakani djeluje na mukozna tkiva (sluzava vezivna tkiva) izazivajući osjećaj stezanja, povećava elastičnost, prokrvljenost i senzibilnost te samim tim i veće intimno zadovoljstvo. Tanini iz manjakanija se stoljećima koriste u azijskim kulturama za liječenje upala, kožnih bolesti i hiperpigmentacije. 

Hamamelis je aktivni sastojak koji smiruje upaljeno tkivo, pomaže u borbi protiv infekcija i loših bakterija te uklanja neugodne mirise

Gel je 98% prirodnog porijekla. Prozračne je teksture,  te se lagano nanosi i brzo upija.

  • Poboljšava tonus i elastičnost
  • Podržava prirodno vlaženje
  • Povećava senzibilnost i intimni užitak
VaGel

Kada koristiti VaGel

Preporučuje se kao preventiva za žene bez obzira na to jesu li rodile vaginalno ili nisu uopće rodile, jer se proces starenja događa svima. Preporučuje se ženama koje su izgubile elastičnost i tonus uslijed porođaja, menopauze ili medicinskog zahvata poput histerektomije. Osim toga, žene koje fizički puno rade, nose ili dižu težak teret, dugo stoje na nogama, ne vježbaju i imaju višak kilograma, posebno su izložene povećanom gubitku vaginalnog tonusa i elastičnosti.

Ostale proizvode – formule, pronađite na Webshopu i bolje opremljenim ljekarnama.

Be wise, use DermaWise!!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.