Znamo sve o novim kandidatima! U Večeru za 5 stiže i poznata mesarka

912

Zvijezda showa ‘Ljubav je na selu’ stiže u ‘Večeru za 5’! Mesarka Gabrijela obožava kuhati

U novom tjednu ‘Večere za 5’ gledatelji će upoznati živopisne kandidate iz divnog, zelenog Zagorja – dimnjačara Marka Pogačića, strojarskog tehničara Stjepana Culija, mesarka Gabrijela Juraja, poduzetnika Darija Markulina i umirovljenika Dragutina Boranića.

Marko Pogačić (41)

Dimnjačar Marko dolazi iz Kraljevca na Sutli. Iako je po zanimanju ekonomist hotelijerstva, ima svoj dimnjačarski obrt te usto vodi obiteljsko gospodarstvo i bavi se seoskim turizmom. Obožavatelj je tradicionalne hrane svog kraja, a voli i dalmatinsku kuhinju pa je za očekivati da bi svojim gostima mogao ponuditi upravu takvu večeru.

Marko Pogačić
Marko Pogačić FOTO: RTL Screenshot

Stjepan Culi (50)

Strojarski tehničar iz Zlatara veseo je, voli dobru zabavu i druženje te se iz tog razloga i prijavio u ‘Večeru za 5’. Po zanimanju je strojarski tehničar, a u slobodno vrijeme bavi se starinama. Važnija mu je atmosfera od kvalitete hrane te bi upravo loš ugođaj mogao kod Stjepana donijeti do lošije ocjene.

Stjepan Culi
Stjepan Culi FOTO: RTL Screenshot

Gabrijela Juraja (20)

Mlada mesarka publici je već poznata po sudjelovanju u showu ‘Ljubav je na selu’, a već tada gledateljima je bilo jasno da se Gabrijela odlično snalazi i u kuhinji. Obožava tradicionalna jela svog kraja te bi upravo takav jelovnik mogla prirediti za svoje goste. Gabrijela je druželjubiva te se u ‘Večeru za 5 prijavila kako bi se dobro zabavila i stekla nova poznanstva! Važna joj je, kaže, dobra hrana, ali i vesela, pozitivna atmosfera.  

Gabrijela Juraja
Gabrijela Juraja FOTO: RTL Screenshot

Darijo Markulin (38)

Poduzetnik Darijo prijavio se u ‘Večeru za 5’ zbog dobre zabave i novog iskustva. Obožava domaću kuhinju, iako je, priznaje, tijekom kuhanja pomalo brzoplet. Za sebe će reći da je komunikativan, a otkriva i da u svom domu upravo on najčešće kuha. Darijo će prirediti tradicionalna jela te veselu atmosferu.  

Darijo Markulin
Darijo Markulin FOTO: RTL Screenshot

Dragutin Boranić (73)

Umirovljenik iz Marije Gorice u ‘Večeru za 5’ prijavio se jer obožava kuhati, a voli i upoznavati nove ljude te se družiti. Obožava tradicionalnu hranu svog kraja, a upravo bi takvu mogao spraviti za ekipu. U mirovini je te brine o supruzi koja je bolesna. U slobodno vrijeme bavi se vinogradom te prati nogomet i politiku.  

Dragutin Boranić
Dragutin Boranić FOTO: RTL Screenshot

Nove epizode ‘Večere za 5‘ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.