Znamo odakle dolaze kandidati Večere za 5! Ovaj tjedan se pojavljuje i jedno poznato lice

3039


‘Večeru za 5’ pogledajte u ponedjeljak 17:45 sati na RTL-u, a epizoda je već sada dostupna na novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo.

Novi tjedan, nove avanture ‘Večere za 5’ koja stiže u središnju Hrvatsku. Svoje kulinarske vještine pokazat će grafičarka Stankica Ljubenko, prodavačica Marijana Fejzić, voditelj i glazbenik Ivan Fiolić, inženjerka medicinske dijagnostike Dubravka Sedmak te umirovljenica Ivanka Duk.  

Stankica Ljubenko (63)

Grafičara Stankica dolazi iz Jablanovca pokraj Zaprešića, simpatična je i uvijek spremna za dobru zabavu. Bavi se humantarnim radom, a u emisiju se prtijavila zbog novog iskustva. Obožava kontinentalnu kuhinju, posebno variva koja kuha vrlo često. Ekipi bi željela poslužiti pravu tradicionalnu hranu svog kraja da podsjeti kako se jelo nekad.

Stankica Ljubenko
Stankica Ljubenko FOTO: RTL Screenshot

Marijana Fejzić (43)

Prodavačica Marijana dolazi iz Zagreba, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se zbog novog iskustva i dobre zabave. Komunikativna je i nasmijana te posebno cijeni domaću kuhinju pa bi upravo takvu mogla poslužiti i svojim gostima. Slobodno vrijeme voli provoditi putujući, a aktivna je i u brojnim udrugama. Posvećena je i svom hobiju – izradi krema za bolest zglobova!

Marijana Fejzic
Marijana Fejzic FOTO: RTL Screenshot

Ivan Fiolić Fio (67)

Glazbenik i voditelj Ivan Fiolić Fio poznat je obožavateljima glazbe kao voditelj i glazbenik u emisiji koja nosi njegovo ime. Ivan je prava duša zabave, a upravo se zbog toga i prijavio u ‘Večeru za 5’. Zabavan je i kreativan, a u kuhinji prednost daje domaćoj hrani te upravo takvu, tradicionalnu hranu želi ponuditi gostima.

Dubravka Sedmak (66)

Umirovljenica Dubravka dolazi iz Lukavca, baka je i uživa u svojoj ulozi. Aktivna je u folklornom društvu te rado pjeva u lokalnim skupinama, a uživa i u povremenim putovanjima. Voli raznovrsnu kuhinju, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se zbog zabave i ljubavi prema kuhanju. Voli kontinentalnu kuhinju, a upravo će takvu poslužiti i svojim gostima.  

Dubravka Sedmak
Dubravka Sedmak FOTO: RTL Screenshot

Ivanka Duk (64)

Zagrepčanka Ivanka uživa u mirovini, ali i dobroj zabavi i druženjima uz veselo društvo. Komunikativna je i voli ići na izlete te blagovati specijalitete kontinentalne kuhinje. U ‘Večeru za 5’ prijavila se zbog kulinarskih sposobnosti i dobre zabave.

Ivanka Duk
Ivanka Duk FOTO: RTL Screenshot

‘Večeru za 5’ gledajte po ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite već sada doznati tko je napravio bolje večeru – omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.