Živi u dijaspori, pjevao je i Niki Kovaču, a o njemu je reportaže snimao i HRT

819

“Tvoje usne” nova je pjesma glazbenika i kompozitora iz Wiesbadena Senada Ajanovića. Pjesmu je aranžirao Ante Toni Lasan jedan od najpoznatijih aranžera u Hrvatskoj i inozemstvu, a na pjesmi su još radili Ban Ivan i band Saraja.

– Na pjesmi smo radili od kolovoza i sad smo završili. Dobili smo dobre kritike, mnogi, a među njima i Toni Lasan, su rekli kako pjesma jako dobro zvuči te kako je to jedan novi pravac u našoj pop-rock glazbi. No, ostavljamo slušateljima neka procijene – kaže Ajanović.

Iako mu je korona “zaustavila” nastupe pjevač nije odustao od glazbe pa je tijekom pandemije radio na nekoliko glazbenih projekata.

https://www.youtube.com/watch?v=WuCgL-RFBoE

Senad Ajanović je u Frankfurtu, Wiesbadenu i okolici itekako poznat. Bio je glavni vokal banda Blue Bosa koji je surađivao s brojnim poznatim pjevačima, među ostalim i s poznatom kubanskom pjevačicom u Njemačkoj Cary Cuellar. I jedan od najpoznatijih Hrvata u iseljeništvu Niko Kovač ga je često angažirao dok je bio u Frankfurtu za zabave koje radio njegov sad bivši nogometni klub Eintracht Frankfurt. Godine 2019. Senad Ajanović se našao u izboru Večernjeg lista za nagradu Večernjakova domovnica u kategoriji Glazba. Senad je oduševio i pjesmom “Ta tebe, draga” za koju je stihove napisala književnica i urednica Fenix-magazina.de Marijana Dokoza.

O Ajanoviću i njegovoj glazbenoj karijeri, koja je vodila iz Sarajeva preko Cavtata gdje rado odlazi i gdje ima kuću do Njemačke, nekoliko puta je snimala priloge opširan priloge i Hrvatska radio televizija (HRT). Ajanović snima pjesme i sa svojim bandom jedva čeka kraj pandemije kad će se vratiti nastupima po hrvatskim skupovima i zabavama u Frankfurtu i okolici.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.