Zgodni vaterpolist ulazi u Survivor! Spreman je na sve!

1220


Luka Rimac spreman je na sve: „Mislim da mi apsolutno ništa neće nedostajati“

Spreman je biti i vođa, ali ne planira se nametati.

Luka Rimac kaže da se zahvaljujući sportu cijeli život priprema za ovakav izazov, a u posljednja tri mjeseca psihička i fizička priprema bile su mu u fokusu. Kaže da je spreman na sve, a probleme bi mu mogli predstavljati jedino hrana i međuljudski odnosi. Potrudit će se da se u plemenu ne dogodi raskol kao u prošloj sezoni.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!Luka dolazi iz Osijeka gdje je završio jezičnu gimnaziju, a već šest godina aktivno se bavi ugostiteljstvom. Polovicu godine provodi u Istri, a drugu polovicu u Slavoniji. Dvije godine uspješno vodi restoran u Poreču. Iskustvo dugogodišnjeg staža u ugostiteljstvu naučilo ga je kako se nositi sa stresom te ga učinilo snažnijim, spretnijim i odgovornijim. Luka se već 15 godina aktivno bavi vaterpolom, što smatra odličnom pripremom za sudjelovanje u Survivoru, s obzirom na izvrsno snalaženje u vodi. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi i u društvu prijatelja. Obožava putovanja i već je samostalno proputovao brojne zemlje i upoznao njihove kulture. Planinarenje, vožnja biciklom, izleti te ljubav prema skijanju sastavni su dio njegovog života, dok su skokovi iz aviona i bungee jumping samo neki od izazova koje je prihvatio kako bi zadovoljio svoju potrebu za adrenalinom. Luka smatra da je došlo vrijeme za najveću avanturu njegovog života – Survivor.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


„Pred ulazak u Survivor se osjećam jako uzbuđeno te jedva čekam da show počne. Jako sam zahvalan što sam baš ja izabran od toliko ljudi. Od mene možete očekivati da ću se dati 100% u natjecanju. Od malena pratim Survivor i životni san mi je postati jedan od natjecatelja, što mi se upravo i ostvarilo“. Više o Luki pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

Foto i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.