Žene u Dugom Selu imale pogled za pamćenje! Stiglo tisuće frajera na motorima!

1796


Povodom obilježavanja četrnaestog rođendana Moto Kluba Dugo Selo organiziran je, do sada, najveći i najmasovniji rođendanski party, na kojem je sudjelovalo gotovo tisuću motora. Prekrasna, sunčana i topla subota bili su mamac svim zaljubljenicima u motore da navrate u Dugo Selo na prvi ovogodišnji blagoslov motorista i njihovih motora.

Nakon dvogodišnje stanke zbog epidemiološke situacije dugoselsko okupljanje nisu propustili prijatelji MK Dugo Selo iz cijele Hrvatske, ali niti oni iz susjednih zemalja kao što su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, a bilo je i onih koji su „potegnuli“ čak i iz Rumunjske.

Motorijadi se, u nešto ležernijem i neformalnijem izdanju, pridružio i dugoselski gradonačelnik Nenad Panin, inače i sam strastveni obožavatelj u motora.


„Mislim da nismo mogli poželjeti ljepši dan za moto susret u našem Dugom Selu. Sunce, toplo vrijeme i veliki odaziv zaljubljenika u motore odličan su uvod u ovogodišnju moto sezonu. Ovakva okupljanja imaju veliki turistički potencijal za Dugo Selo i Grad će učiniti sve što je u njegovoj moći da se i u budućnosti nastave održavati“, kazao je Panian.

Sve okupljene motoriste i njihove motore, blagoslovio je dugoselski župnik vlč. Ivan Valentić u Župnoj crkvi sv. Martina. Nakon svete mise motoristi su se u defileu uputili prema Općini Brckovljani gdje je prema programu bila planirana posjeta Obiteljskoj sirani Zadravec u Kusanovcu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.