Zagrebački centar postaje čarobniji no ikad! Ovo će biti baš posebno

241

Baš Naš advent na novoj lokaciji donosi posebnu zimsku čaroliju

Najuzbudljivije doba godine se polako, ali sigurno vraća! Mnoštvo lampica, ukrasa i blagdanskih mirisa koji će se širiti gradom stvarajući najljepši ugođaj adventskog razdoblja željno iščekuju i mali i veliki. Baš Naš advent, koji već niz godina oduševljava sve svoje posjetitelje, ove godine dobiva potpuno novo poglavlje smještajući se u sam epicentar blagdanskog užitka, na Trg bana Josipa Jelačića. Magična atmosfera i prekrasno uređenje omiljenog adventskog festivala, odlični koncerti poznatih hrvatskih izvođača i DJ nastupi te posebna blagdanska ponuda vrsnih chefova zasigurno neće razočarati Zagrepčane, ali i ostale domaće i strane posjetitelje, ni ovog adventa.   

         
            Na glavnom zagrebačkom trgu, Baš Naš advent garantira odličan provod i najljepšu blagdansku atmosferu koja će trajati čak 40 dana! Uz soft opening, u srijedu 29. studenog, kada će posjetitelji imati priliku isprobati ukusne gastro delicije, stvoriti najljepše adventske fotografije na novim photo zonama i uživati u prekrasnom ugođaju i uređenju koje Baš Naš festival uvijek iznova donosi, potpuni dojam i odlična atmosfera očekuju se u subotu, 2. prosinca, kada će popularni zagrebački bend Psihomodo Pop službeno otvoriti adventsko izdanje ovog festivala. Nezaboravan provod svim posjetiteljima svakoga će dana osigurati popularna imena na DJ sceni: Luca Goya, Symart i Yuki, a posebna atmosfera očekuje se tijekom cijelog prosinca kada će pozornicu preuzeti Songkillers, Daleka obala, Vesna Pisarović, Hiljson Mandela, Albina Grčić i ToMa.    

       
            Zahvaljujući posebnoj gastronomskoj ponudi koju pripremaju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Vid Nikolić, i najveći gurmani, ali i ljubitelji slatkih zalogaja, neće ostati ravnodušni. Porchetta, pulled pork na više načina, ukusni buncek, ali i slatke fritule s karamelom ili jabukama, samo su neka od jela u kojima će uživati posjetitelji ovog adventa.


            Baš Naš advent ne nudi samo glazbene i gastronomske užitke, već i priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka sa svojim najbližima. Cijeli prostor ukrašen foto zonama, svjetlosnim svodom i kuglicama, pružit će savršenu pozadinu za najljepše fotografije, ali će postati i idealno mjesto za stvaranje uspomena s obitelji i prijateljima. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.