Vraća se Petra! Prije nekoliko godina preselila se u Rovinj, a sada ćemo opet uživati u njezinom talentu

653


Petra Dugandžić vraća se na male ekrane ulogom u seriji ‘San snova’: ‘Beskrajno se veselim’

Proslavljena glumica Petra Dugandžić vraća se ove jeseni na male ekrane. Naime, glumica se pridružila postavi nove RTL-ove serije ‘San snova’, koju će gledatelji moći pratiti od ove jeseni. Petra će u seriji utjeloviti Helenu – zabavnu i jaku ženu s kojom se glumica u potpunosti poistovjetila. “Helena je kao poklon kojeg sam dobila od scenarista i autora serije. Zabavan karakter koji igram s lakoćom. Luckasta je, jaka i svoja, to je dobila od mene. Lako se poistovjećujem s komičnim i pozitivnim karakterima, a Helena je upravo takva. Komičan odmak u svakoj, možda i dramatičnoj situaciji. I da budem iskrena, dosta pristojno izgleda”, priča Petra o svom liku.

Beskrajno se glumica veseli povratku na televizijske ekrane, a posebno se raduje radu na Heleni te suradnji sa sjajnim kolegama. Veseli se suradnji s mnogima, a istaknula je Zlatana Zuhrića, s kojim dosad nije surađivala. “Nismo dosad imali prilike surađivati i moram reći da je svaki radni dan beskrajno zabavan uz njega. Nadam se da će smijeh sa seta prijeći i preko ekrana u domove gledatelja. Ekipa je vrhunska, većina nas surađuje godinama pa je tako i atmosfera, ako mene pitate, kao da sam doma”, jasna je Dugandžić.

Rad na seriji ‘San snova’ Petri je pravi užitak, a smatra da će gledateljima biti pravo televizijsko osvježenje. “Naši scenaristi su jako spretno isprepleli radnju oko samog sporta kroz odnose likova, glumačka podjela je također veliko osvježenje. Uz provjerena imena imamo i novih lica. Setovi i scenografija su maestralni”. Gledateljima, uvjerena je Petra, stiže prava jesenska televizijska poslastica.

Dotad, vrijeme godišnjih odmora Petra će provesti u Rovinju, gdje je prije par godina preselila. “Ljetnu pauzu provodim u Rovinju, gdje živim posljednjih par godina. Zagreb nešto više vuče poslom, a tako i ja pratim taj tempo. Opuštat ću se, kao i uvijek, uz more”, zaključila je Dugandžić.

RTL-ova jesenja poslastica uskoro stiže na male ekrane. ‘San snova’ dramska je serija s elementima humora, a iza iste stoji prepoznatljivi tim sastavljen od autora Mirne Miličić, Vlade Bulića i Gorana Rukavine. Vrhunska glumačka ekipa i neodoljiva priča garancija su vrhunskog dramskog proizvoda za nadolazeću televizijsku sezonu.

‘San snova’ – od jeseni na RTL-u!

FOTO: RTL Televizija

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.